O Γιώργος Αγγελόπουλος επισκέφθηκε τον Σύνδεσμο Προστασίας για Παιδιά και ΑμΕΑ! Φωτογραφίες

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι απόλυτα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν τον συνάνθρωπό και ειδικά τα παιδιά. Μάλιστα, μαζί με την ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη και τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα έχουν δημιουργήσει το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος», που σκοπό έχει να προσφέρει υποστήριξη και μια αγκαλιά σε κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά.

Πρόσφατα, ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor στον ΣΚΑΪ, ο οποίος ασχολείται με την υποκριτική, επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα τον Σύνδεσμο προστασίας για παιδιά και Αμέα. Εκεί, συνομίλησε με τα παιδιά και πήρε μέρος στα μαθήματα εικαστικών, αγγειοπλαστικής και δερματοτεχνίας.

Δες τις φωτογραφίες:

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 97 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό. Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.

Read More

And More