Ο Γιώργος (Λιάγκας) είναι πονηρός και ετοιμάζεται να κάνει ένα ολοκαίνουργιο επαγγελματικό βήμα!

Ο Γιώργος (Λιάγκας) είναι πονηρός και δεν λέει να κάτσει στιγμή ήσυχος. Ετσι, τι κι αν τρέχει και με την τηλεόραση και με το ραδιόφωνο; Τι κι αν λίαν συντόμως εκτός από “Το Πρωινό” θα έχει και το “The Voice”; Δεν το βάζει κάτω και φοράει ζώνη, πατάει γκάζι και ξεκινά νέα επαγγελματικά ταξίδια.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής βλέποντας φυσικά πως το Internet είναι αυτό που κυριαρχεί όλο και περισσότερο στην ζωή μας, βλέποντας την φόρα που έχουν όλα τα ηλεκτρονικά μέσα πλέον, πήρε την μεγάλη απόφαση και προχωρά με εντατικούς ρυθμούς στη δημιουργία του δικού του site.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε κι αυτός ν΄ ανοίξει ακόμα ένα παράθυρο στο κόσμο, μέσα από το δικό του site, το οποίο όπως και ο ίδιος αποκάλυψε σήμερα το πρωί μέσα από τον ΑΝΤ1, θα είναι ένα καθαρά ανδρικό site ποικίλης ύλης, το οποίο εννοείται πως θα φέρει την σφραγίδα του από την αρχή μέχρι και το τέλος.

Και το όνομα αυτού; Οπως αποκάλυψε ο Γιώργος, “Souperman.gr”! Το brand-new αυτό επαγγελματικό βήμα του παρουσιαστή ετοιμάζεται αυτή την εποχή με εντατικούς ρυθμούς, έτσι ώστε μετά τις γιορτές να είναι έτοιμο να βγει στον αέρα!

Read More

And More