Ο Γιώργος Λιβάνης στο TLIFE: Το νέο τραγούδι, η αλήθεια για την προσωπική του ζωή και η πρόταση για το Survivor

Ο Γιώργος Λιβάνης, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, ανοίγει την καρδιά του στο TLIFE και κάνει αποκαλύψεις.

Με αφορμή τη νέα του επιτυχία «Να Είσαι Ευτυχισμένη», μιλά για τη συνεργασία του με τους δημιουργούς Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου, αλλά και πως τον έχει επηρεάσει ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο ο κορoνοϊός. Παράλληλα, μιλά για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη που συμμετέχει στο Survivor και αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, τις συζητήσεις που έκανε για να πάρει και ο ίδιος μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης.

Νέο τραγούδι «Να Είσαι Ευτυχισμένη», με την υπογραφή δυο σπουδαίων δημιουργών, του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Μίλησέ μας γι’ αυτό…

Είναι μία συνεργασία η οποία ονειρευόμουν να γίνει από τα πρώτα μου κιόλας βήματα! Επιτέλους ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ερμηνεύσω ένα τραγούδι αυτών των σπουδαίων και επιτυχημένων δημιουργών και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είμαι επίσης χαρούμενος που το κοινό το αγκάλιασε αμέσως και το video clip, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο YouTube views την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας, αλλά και έχει ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay. Ευχαριστώ τον κόσμο και τα ραδιόφωνα για την αγάπη και τη στήριξή τους.

Πως προέκυψε η συνεργασία με τους δυο δημιουργούς που έχουν κατά καιρούς συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα; Θα υπάρχει και συνέχεια, π.χ. με ένα ολοκληρωμένο album;

Η συνεργασία προέκυψε μέσα από απλές καθημερινές στιγμές… Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχα συνεχή επικοινωνία με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου και έτσι, μαζί με την εταιρεία μου, την Panik Platinum και τον Γιάννη Τσακουμάκο με τον οποίο συνεργαζόμαστε, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα και παραπάνω τραγούδια με τους δύο συγκεκριμένους δημιουργούς.

Όλα αυτά που ζούμε τον τελευταίο χρόνο σε έχουν κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος;

Δεν σου κρύβω πως και η δική μου ψυχολογία, όπως και όλου του κόσμου, έχει επηρεαστεί. Ειδικά για εμάς τους καλλιτέχνες που σε λίγες ημέρες κλείνουμε ένα χρόνο «παγώματος» των live εμφανίσεων, το συναίσθημα αυτό είναι πολύ έντονο. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, όμως και ελπίζω πως σύντομα θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και να επανεκκινήσουμε τις δραστηριότητές μας, κάνοντας αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ.

Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που θες να κάνεις όταν τελειώσει η ιστορία με τον covid-19;

Είναι πάρα πολλά τα πράγματα που θέλω να κάνω! Πρώτα απ’ όλα, θέλω να πάω στην Κόρινθο για να δω την αγαπημένη μου γιαγιά. Θέλω και να μαζευτούμε ξανά με τους φίλους μου και, φυσικά, να ξεκινήσω live εμφανίσεις, για να νιώσω και πάλι τη «μαγεία» της πρόβας και την επαφή με το κοινό.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί διάφορες απόψεις για το αν πρέπει ή όχι να αμείβονται οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται σε τηλεοπτικές εκπομπές. Η δική σου άποψη ποιά είναι;

Αυτό ίσως να είναι και ένα ζήτημα που προέκυψε μέσα στις πρωτοφανείς καταστάσεις που έφερε στη ζωή μας ο κορωνοϊος. Προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο σε κάποιες πτυχές του, καθώς δεν έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τους τραγουδιστές, αλλά και με τους μουσικούς.

Πιστεύεις οτι με το εκ νέου άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων θα αλλάξει και ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος διασκέδαζε μέχρι πρότινος;

Σίγουρα η προσέγγιση θα είναι πλέον κάπως διαφορετική. Ενδεχομένως, για παράδειγμα, να υπάρχουν κάποια μέτρα προστασίας όπως οι αποστάσεις. Αλλά, σίγουρα, η διάθεση όλων μας θα είναι καλή και θα ζήσουμε ξανά όμορφες στιγμές!

Ποιά είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχεις βιώσει;

Έχω βρεθεί αντιμέτωπος με διάφορα περιστατικά. Κάποια από αυτά με ξάφνιασαν, ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι έχει υπάρξει κάτι ακραίο.

Σου έχει συμβεί ποτέ κάποιο απρόοπτο πάνω στη σκηνή που να σε φέρει σε αμηχανία;

Αυτό που μου έχει τύχει αρκετές φορές είναι στο κλείσιμο του προγράμματος να ανεβαίνει κόσμος πάνω στη σκηνή και να γίνονται διάφορα απρόοπτα! Σε αμηχανία δεν έχω έρθει και ο,τι έχει συμβεί το έχω χειριστεί με σεβασμό.

Σχέση με θαυμάστρια θα έκανες;

Φυσικά! Γιατί όχι;

Τι είναι αυτό που πρέπει να έχει μια κοπέλα για να κλέψει την καρδιά σου;
Ένα και μόνο: να είναι αληθινή!

Προ ημερών, χωρίς να έχεις κάποια ανάμειξη εσύ, έγινε γνωστό πως είσαι σε σχέση με την Μαριαλένα που παίρνει μέρος στο Survivor. Πως αντέδρασες βλέποντας τα δημοσιεύματα μιας και όλα αυτά τα χρόνια διατηρείς την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απασχολείς μόνο με τα επαγγελματικά σου;

Μου αρέσει να ζω ελεύθερα και να περνάω ήρεμα τη ζωή μου, παρά την αναγνωρισιμότητα λόγω της δουλειάς μου, οπότε δεν με ενόχλησε το συμβάν. Με την Μαριαλένα είμαστε κοντά και την νοιάζομαι όπως νοιάζομαι κάθε δικό μου άνθρωπο, συγγενή, φίλο ή συνεργάτη.

Είδαμε ότι στην Μαριαλένα έστειλες και μήνυμα εμψύχωσης. Την παρακολουθείς στο παιχνίδι; Πως αξιολογείς την πορεία της;

Το μήνυμα που έστειλα ήταν μία κίνηση που έκανα με καλή πρόθεση και μέσα από την καρδιά μου. Όπως είπα και πριν, το ίδιο θα έκανα για κάθε άνθρωπο που υπάρχει στη ζωή μου, ανεξάρτητα από το είδος της σχέσης που έχω μαζί του. Παρακολουθώ το Survivor ως τηλεθεατής και στηρίζω, όχι μόνο την Μαριαλένα, αλλά και άλλους συμμετέχοντες, καθώς είτε έχω συνεργαστεί μαζί τους, είτε κάνουμε παρέα.

Το όνομά σου είχε ακουστεί για το Survivor πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Ισχύει ότι σου έχει γίνει πρόταση; Θα έπαιρνες μέρος;
Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις! Απλά, με τους συνεργάτες μου κρίναμε πως δεν ήταν κατάλληλο το timing, καθώς προετοιμαζόμασταν για την κυκλοφορία του «Να Είσαι Ευτυχισμένη». Θεωρώ πως για να σκεφτώ τη συμμετοχή μου σε μία εκπομπή και τελικά να πάρω μέρος, πρέπει πρώτα να έχω βάλει σε μια σειρά τα πράγματα που θέλω να κάνω.

Υπάρχουν πράγματα που έχεις κάνει και για τα οποία μετανιώνεις;
Δεν έχω βιώσει κάποιο λάθος μου το οποίο να μου ‘χει κάνει κακό σε κάτι! Από εκεί και πέρα, όλοι μπορεί να πάρουμε μία λάθος απόφαση. Σημασία έχει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι!

Κλείνοντας, θα ήθελα να μου πεις το μεγαλύτερο όνειρό σου
Το όνειρό μου είναι αυτό που δημιουργώ καθημερινά, έχοντας ως συνοδοιπόρους τους συνεργάτες μου. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να συνεχίσουμε να κάνουμε πολλά και όμορφα τραγούδια και να τα μοιραζόμαστε μαζί με τον κόσμο!

Read More

And More