Ο Γιώργος Μαυρίδης ξεσπά ξανά για τη σύλληψη στο Μεξικό – “Έχω στοιχεία συγκρατούμενων και μία φωτογραφία που την πουλάω για να πατσίσουμε”

Μπορεί το θρίλερ της κράτησης του Γιώργου Μαυρίδη και των συνεργατών του στο Μεξικό, όπου βρέθηκαν για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής του Open “Into The Skin”, να είχε αίσιο τέλος, ωστόσο,  η υπόθεση φαίνεται πώς έχει πάρει νέες διαστάσεις.

Το απόγευμα της Παρασκευής, με ανακοίνωσή της, η πρεσβεία του Μεξικού διέψευσε τους ισχυρισμούς του παρουσιαστή και tattoo artist, ο οποίος κατήγγειλε κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα ότι “ήμασταν σε ένα κελί και για 12 ώρες δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε με κανέναν ούτε στην πρεσβεία σε βαθμό που λέγαμε θα μας εξαφανίσετε δίχως νερό και φαγητό“.

Αμέσως, το TLIFE επικοινώνησε με τον Γιώργο Μαυρίδη, ζητώντας του μια σχετική δήλωση. Ο ίδιος, λοιπόν, φανερά εκνευρισμένος είπε χαρακτηριστικά: “Έχω μια φωτογραφία στα χέρια μου μέσα από τα κελιά και καλό θα είναι να μη μιλάνε…“.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την περιπέτεια που έζησε στο Μεξικό, δίνοντας έτσι την δική του απάντηση στην ανακοίνωση της πρεσβείας του Μεξικού και ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Διάβασε αναλυτικά το μήνυμά του:

Θα ήθελα να ενημερώσω την αγαπημένη πρεσβεία του Μεξικού, ότι παρότι η χώρας σας δεν είναι πρώτη σε παραγωγή ελαιολάδου, το λάδι ρέει αφθονο και ότι έχω μια φωτογραφία στο κινητό μου από την “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα”.

Θέλω να προσθέσω ότι έχω τα στοιχεία συγκρατούμενων, εεεεε συγνώμη τουριστών ήθελα να πω, που πέρασαν τις μέρες τους μαζί μας και θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τις μαρτυρίες τους σε βίντεο για τις ευχάριστες αναμνήσεις που είχαν από την “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα”.

Ένα απλό στυλό που δεν βρήκατε στο ψάξιμο και ένα κομμάτι χαρτί υγείας μπορούν να φανούν χρήσιμα στις μέρες μας.

Φυσικά, οποίος έχει κάποια διαθέσιμη προσφορά για την αγορά της φωτογραφίας είμαι ανοικτός σε προτάσεις, αν θέλετε πάλι, δέχομαι και από εσάς προσφορά μπας και πατσίσουμε τα λεφτά από τα εισιτήρια, την ταλαιπωρία και την ηθική και υλική βλάβη της ομάδας μου.

Αντ’ αυτοί αν ήμουν στην θέση σας, θα καθόμουν ήρεμα και ωραία στο γραφείο μου απολαμβάνοντας την άνεση του και δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να ανοίξω πόλεμο με έναν Ευρωπαίο πολίτη ο οποίος βάση νόμου μπορεί να κρατηθεί μόνο για 6 ώρες στην “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα” σας και κρατήθηκε 4 μέρες και κατά παράβαση σωρείας θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου!

ΥΓ: Έγραψα μόνο το 10%, αν θέλετε μπορώ στην επόμενη ανάρτηση μου να προσθέσω και το άλλο 90% με βανάκια χουντίνι που έχουν την μαγική ικανότητα να εξαφανίζουν.

ΥΓ2: Για αμόρφωτος τατουατζής τα πήγα καλά αλλά να μην ξεχνάτε ότι μπορώ και καλύτερα!

#intotheskin

Read More

Read More