Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στους πίνακες τηλεθέασης…

Τελικά αυτή η κολώνια κρατάει χρόνια. Ποια κολώνια; Η κολώνια του Γιώργου Παπαδάκη. Τι κι αν ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος είναι εδώ και περίπου 25 χρόνια καθημερινά στις τηλεοπτικές, ενημερωτικές επάλξεις; Η σχέση του με τους τηλεθεατές δεν έχει μείνει μόνο άφθαρτη στο πέρασμα των δεκαετιών αλλά ενισχύεται κι ακόμα περισσότερο.

Ετσι, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει καταφέρει το ακατόρθωτο να είναι για 25 χρόνια η πρώτη και σταθερή επιλογή του κόσμου για την πρωινή τους ενημέρωση. Αποτέλεσμα; Αποτέλεσμα ο γνωστός δημοσιογράφος να κρατά τα σκήπτρα της τηλεθέασης και τον μήνα Μάρτιο, χαρίζοντας την πολυπόθητη πρωτιά στον ΑΝΤ1, αφήνοντας πολύ πιο πίσω τον ανταγωνισμό.

Το “Πρωινό ΑΝΤ1” και τον περασμένο μήνα έκοψε πρώτο το νήμα στους πίνακες τηλεθέασης σημειώνοντας κατά μέσο όρο 28,3% και στη συνέχεια η κατάταξη έχει ως εξής: “Κοινωνία ώρα Mega” 20,0%, “Happy Day” 12,7%, “Πρώτη Γραμμή” 12,1%.

Σε επιμέρους κοινά τώρα, η εκπομπή σημείωσε στο 15-44 18,1%, ενώ στους άνδρες και στις γυναίκες 45+ εκτοξεύθηκε στο 34,1% και 31,1% αντίστοιχα.

Read More

And More