Ο Γιώργος Παπαδάκης έσπασε το… κοντέρ της τηλεθέασης!

Μάλλον το “Καλημέρα Ελλάδα” του Γιώργου Παπαδάκη λειτουργεί σαν το… παλιό, καλό κρασί! Όσο ο χρόνος περνά, η εκπομπή γίνεται όλο και καλύτερη…

Ναι, το “Καλημέρα Ελλάδα” μπορούμε να πούμε πως είναι η μοναδική καθημερινή, δημοσιογραφική εκπομπή που τα χρόνια… ωρίμανσης την έχουν ευεργετήσει 100%, χωρίς ν ΄αφήνουν επάνω της σημάδια κόπωσης και φθοράς. Και αυτό δεν είναι κάτι που σου το λέω εγώ αγαπημένη μου, αλλά τα στοιχεία… Τα στοιχεία της τηλεθέασης!

Για 26 ολόκληρα χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης βρίσκεται στις τηλεοπτικές επάλξεις κάνοντας έναν απίστευτο τηλεοπτικό πρωταθλητισμό. Για 26 ολόκληρα χρόνια ο γνωστός δημοσιογράφος έχει καταφέρει να σαρώνει τα πάντα και τους πάντες στο πέρασμά του.

Και γιατί σου τα λέω όλα αυτά σήμερα ή μάλλον γιατί στα… ξανά λέω; Γιατί χθες ο δημοσιογράφος κατάφερε κάποια στιγμή να απογειώσει τον ΑΝΤ1 στο απίστευτο κι όμως αληθινό ποσοστό τηλεθέασης του… 52,1%, θυμίζοντας τα πρώτα εκείνα χρόνια της δεκαετίας του 1990 που τότε όλοι αποκαλούσαν τον Γιώργο Παπαδάκη, ο “Mr. 70,0%”!

Χθες, λοιπόν, μεταξύ 07:00 και 08:00 το πρωί η εκπομπή εκτοξεύθηκε στο 52,1%, ένα ποσοστό που όπως και να το κάνουμε σου “¨κόβει την ανάσα” και σαφέστατα και δεν περνά κι απαρατήρητο.

Κατά τα άλλα, η εκπομπή έκανε μέσο όρο 31,2% στο γενικό και 25,1% στο δυναμικό, σβήνοντας με συνοπτικές τον ανταγωνισμό.

Read More

And More