Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο ΑΝΤ1 αποφάσισαν να συνεχίσουν την πολύχρονη συνεργασία τους!

Αναμφισβήτητα ανήκει στην κατηγορία εκείνη των τηλεοπτικών προσώπων που το όνομά τους συνδέεται απόλυτα με την εικόνα, την πορεία, την ιστορία ενός ολόκληρου τηλεοπτικού σταθμού.Αναμφσβήτητα ανήκει στην κατηγορία εκείνη των τηλεοπτικών προσώπων που η κάμερα τα έχει λατρέψει και που τους έχει προσφαίρει απλόχερα την επιτυχία. Αναμφισβήτητα ανήκει στην κατηγορία εκείνη των τηλεοπτικών ανθρώπων που ο κόσμος έχει χτίσει μαζί τους μία μακροχρόνια, σταθερή, πιστή σχέση. Μία σχέση γεμάτη εκτίμηση και αφοσίωση, γι ΄αυτό και για είκοσι και πλέον χρόνια βρίσκεται καθημερινά στις τηλεοπτικές και δημοσογραφικές επάλξεις, κρατώντας τα σκήπτρα της πρωτιάς.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες χθες ανανέωσε και πάλι την συνεργασία του και το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1.

Οι συζητήσεις του γνωστού δημοσιογράφου και οι επαφές του με την διοίκηση του καναλιού είχαν ξεκινήσει εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες και τελικά χθες και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Οι Αντεννικοί από την πλευρά τους – σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE- προσπάθησαν με κάθε τρόπο να κρατήσουν στο δναμικό τους τον Γιώργο Παπαδάκη, μιας και πιστεύουν πως πρόκειται για μία δαχρονική τηλεοπτική αξία, μιας και θεωρούν πως ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα του καναλιού που ανήκουν στην οικογένεια ΑΝΤ1 και που η φυγή τους ανηαμφισβήτητα δεν θα ήταν μόνο ένα μεγάλο πλήγμα για το κανάλι, αλλά θα σήμανε και το τέλος μίας ολόκληρης τηλεοπτικής εποχής.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να σταλεί από το κανάλι και η επίσημη ανακοίνωση μέσα από την οποία θα γίνεται μεταξύ άλλων γνωστό και η ισχύς του νέου συμβολαίου.

Read More

And More