Ο Γιώργος Παπαδάκης τίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα. Ποιά κυρία “πάγωσε” από αυτή την επιστροφή; Η Κατερίνα ή η Σταματίνα;

Ε ναι ,λιοιπόν, ο “βασιλιάς” επέστρεψε και οι “πριγκίπισσες” έχουν πρόβλημα. Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε χθες πρεμιέρα με το “Καλημέρα Ελλάδα” και τι κι αν είναι εδώ για… 29η χρονιά; Οι επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης έρχονται να αποδείξουν περίτρανα, πως είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα, από τότε που θέλησε να μας πει την πρώτη του “καλημέρα”. Κι ,όμως, έχουν περάσει σχεδόν τρεις δεκαετίες!

Ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται από χθες στις τηλεοπτικές και δημοσιογραφικές επάλξεις και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, ο κόσμος περίμενε πως και πως την πρεμιέρα του, προκειμένου να ενημερωθεί για όλα.

Φυσικά ο τυφώνας Παπαδάκης, είχε ως αποτέλεσμα, να συμπαρασύρει τους πάντες στο πέρασμά του, “παγώνοντας” τα χαμόγελα όλων των αντιπάλων του και κυρίως τα χαμόγελα στα πρόσωπα των δύο κοριτσιών που προσπαθούν κάθε πρωί να μας προσφέρουν την πρώτη ψυχαγωγική νότα της ημέρας.

Και για του λόγου το αληθές; Το “Καλημέρα Ελλάδα” άγγιξε ποσοστό τηλεθέασης στο σύνολο 29,9% και 22,4% στα νεανικά κοινά, ενώ η πιο εντυπωσιακή του επίδοση στο 15-44, χτύπησε ακόμα και το απίστευτο 40,0%!

Την ίδια ώρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το “Happy Day” στον Alpha κατάφερε να κερδίσει στο σύνολο 15,1% και στα νεανικά να τα πάει πολύ καλύτερα ανεβαίνοντας στο 20,8%, ενώ στο 15-44 η πιο υψηλή της επίδοση ήταν 31,0%. Με άλλα λόγια, η Σταματίνα κατάφερε να σταθεί στο ύψος των τηλε-΄περιστάσεων και να διατηρήσει μία δυναμική.

Από την άλλη μεριά, η χθεσινή μέρα, ήταν μία πολύ δύσκολη μέρα για την Κατερίνα Καινούργιου και τον “Καφέ” της, μιας και πραγματικά δοκιμάστηκε αρκετά. Ο “Καφές” της… φούσκωσε μόλις μέχρι το 7,7% στο σύνολο και 8,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ η εκπομπή στο 15-44 βρέθηκε κάποια στιγμή να “πετά” μέχρι και στο 20,0%.

Συμπέρασμα; Μπορεί οι νέες να είναι σίγουρα ωραίες, όμως, και ο… παλιός είναι κι αλλιώς και διαχρονικός!!!

Read More

And More