«Ο Γιώργος Θεοφάνους ευθύνεται κυρίως για τη διάλυση των ONE. Είχε προβλήματα προσωπικής φύσεως τότε….»

Ο Πάνος Τσερπές, μέλος του συγκροτήματος ONE, παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στην Κλάρα Ασημακοπούλου όλο το παρασκήνιο πίσω από τη διάλυση αλλά και το πρόσφατο reunion του άλλοτε άκρως επιτυχημένου boy band. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει πώς την μεγαλύτερη ευθύνη για ό,τι συνέβη στο παρελθόν την έχει ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Για να γίνει επανένωση των ONE, θα πρέπει να υπάρξει δισκογραφική δουλειά κι αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να μας γράψει τραγούδι. Εκτός από τον Γιώργο Θεοφάνους, του οποίου ήταν ευθύνη και απόφαση τόσο η δημιουργία των ONE όσο και η διάλυσή τους. Εκείνος είχε την ιδέα το 1999, εκείνος έκανε τη σύσταση και αποφάσισε και το τέλος του συγκροτήματος. Ήταν όλο υπό την επιμέλειά του. Στο pick της καριέρας μας ήρθε η διάλυση», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πρέπει να πω ότι όλοι είχαμε μερίδιο ευθύνης. Είχαν συμβεί πολλά. Λάθη, τσακωμοί, , ανθρώπινα πράγματα, αλλά έφεραν κούραση. Κουράστηκε και ο Γιώργος, ο οποίος είχε και άλλα προβλήματα τότε, προσωπικής φύσεως. Έπαιξε ρόλο και η απόφαση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου να αποχωρήσει. Όταν διαλύθηκε το συγκρότημα, ο Θεοφάνους μας είπε: “Δεν θα κάνετε τίποτα ως ONE”. Και ήταν απόλυτος. Ήταν σε όλες τις δισκογραφικές εταιρείες τότε, οπότε ήταν αναμενόμενο να γίνει όπως το είπε. Για εμένα οι ONE ήταν σαν οικογένεια. Ήμουν 18 χρόνων και μεγάλωσα μαζί τους».

Read More

And More