Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα γιόρτασαν τον πρώτο μήνα ζωής του γιου τους!

Πριν ένα μήνα ήρθε στον κόσμο ο γιος τους και έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους. Από εκείνη τη στιγμή ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και φυσικά δεν σταματούν να μοιράζονται αγαπημένα στιγμιότυπα με τον μικρό τους πρίγκιπα στα social media.

Το ζευγάρι που πριν 2 χρόνια παντρεύτηκε στην Τήνο περίμενε πώς και πώς την έλευση του πρώτο του μωρού με τον γνωστό ηθοποιό να δηλώνει ενθουσιασμένος με το νέο ρόλο που ανέλαβε… αυτόν τον μπαμπά! Τώρα μάλιστα, που ο γιος έγινε ενός μηνός, η οικογένεια γιόρτασε αυτές τις όμορφες πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι με μια τούρτα υπερπαραγωγή.

Και μπορεί οι πρώτες μέρες για κάθε νέο ζευγάρι να είναι δύσκολες, οι ισορροπίες να ανατρέπονται και τα ξενύχτια να είναι συνεχόμενα… στο τέλος της μέρας όμως το γλυκό συναίσθημα που σου αφήνει όλη αυτή η νέα τάξη πραγμάτων είναι μοναδική και το ζευγάρι το κατάλαβε αυτό από νωρίς.

Η ευτυχισμένη μανούλα λοιπόν, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την τούρτα του μωρού, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πέρασε κιόλας ένας μήνας!

Read More

And More