Ο Γρηγόρης αλλάζει επάγγελμα !

Οσο κι αν σας φαντάζει απίθανο, είναι πέρα για πέρα αληθινό ! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την πήρε την μεγάλη απόφαση και αφήνει πίσω του τις κάμερες και τα μικρόφωνα. Ναι, ο γνωστός παρουσιστής γυρίζει στο… off την καριέρα του στην τηλεόραση και ήδη έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει την τύχη του σε νέα επαγγελματικά μετερίζια !

Μόνο που αυτή η νέα του επαγγελματική αναζήτηση θα κρατήσει λίγο και συγκεκριμένα, όσο διαρκεί ένα επεισόδιο του “Ομορφου κόσμου” του, μιας και η αποψινή του εκπομπή είναι αφιερωμένη σε ανθρώπους με παράδοξα επαγγέλματα !

Με άλλα λόγια; Θα δούμε απόψε στις 10.00 τον Γρηγόρη αρχικά να γνωρίζει τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις μασκότ των ομάδων του ελληνικού μπάσκετ. Ο «Mr.Green» του Παναθηναϊκού και ο «Θρυλέων» του Ολυμπιακού συναντιούνται για μια πρωτότυπη συνέντευξη!
Στην συνέχεια ταξιδεύει στην Κρήτη για να συναντήσει τον Γιώργο Χατζηπαράσχο που συνεχίζει την παράδοση του χειροποίητου φύλλου για κανταΐφι, αλλά και τον Γιώργο Παυλουδάκη που διατηρεί ένα παραδοσιακό χυτήριο κατασκευής καμπάνας.
Βρίσκει επίσης και τον Λευτέρη Λαζάρου στην κουζίνα να ακονίζει τα μαχαίρια του και μαζί επισκέπτονται έναν δάσκαλο «shin kendo», μιας παραδοσιακής ιαπωνικής τέχνης του σπαθιού.
Ο Γρηγόρης μάς συστήνει τον Τιτάνα, τον πρώτο επαγγελματία blogger στην Ελλάδα. Συναντά ακόμη, τον Βασίλη Ράππο που φτιάχνει application για smart phones, έχοντας πετύχει πάνω από 3,5 εκατομμύρια downloads και τέλος στην Θεσσαλονίκη συναντά τον Αδάμ Δεσπούδη, τον επιχειρηματία που έχει επινοήσει μία μοναδική πατέντα, το κρεβάτι- φέρετρο !!!

Αυτά και άλλα πολλά, απόψε στον “Ομορφο κόσμο” του Mega …

Read More

And More