Γρηγόρης Γκουντάρας – Νάταλι Κάκκαβα: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τους γιους τους! [vid]

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και έχουν αποκτήσει δύο γιους που υπεραγαπούν. Είναι πολύ ερωτευμένοι και πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας φέτος συμμετέχει στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη “Τι λέει;” στον Alpha. Η σύζυγός του Ναταλι Κάκκαβα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα επαγγελματικά της λόγω των δυσάρεστων εξελίξεων με το Mega, δεν έχασε την αισιοδοξία της και το χαμόγελό της και πάντα είχε την οικογένεια της στο πλευρό της. Και οι δύο περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τους δύο γιους τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι το απόγευμα της Πέμπτης έχοντας μπει σε γιορτινό κλίμα, στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του. Η Νάταλι και ο Γρηγόρης μαζί με τα παιδιά τους πέρασαν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ενθουσιασμένος ο γνωστός δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα video με την σύζυγό του και τους γιους του δίπλα στο εντυπωσιακά στολισμένο δέντρο και έγραψε: “Αργήσαμε λίγο να στολίσουμε αλλά…(ποίημα)? Τα υπέροχα αστέρια μου (και εγώ μαζί) σας στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας. Άντε παιδιά και του χρόνου να είμαστε καλά Υ.Γ. Βρε πως μεγάλωσε έτσι ο Οδυσσέας μου, τρία μέτρα δέντρο και το κάλυψε!”

Παράλληλα η Ναταλί Κάκκαβα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του Γρηγόρη Γκουντάρα με τους γιους του και έγραψε με χιούμορ: “Αυτά παθαίνει όποιος λέει κακές λέξεις…Πιπέρι στο στόμα μπαμπά…”

 

 

Read More

And More