Ο Jay Z το παραδέχτηκε! Γιατί απάτησε την Beyonce;

Μπορεί να υπήρχαν ενδείξεις και στα δύο album των διάσημων καλλιτεχνών για προβλήματα στην σχέση τους αλλά κανείς από τους δύο δεν είχε παραδεχτεί κάτι δημοσίως. Ο Jay Z, σε συνέντευξή του στους New York Times, παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι απάτησε την Beyonce! Μάλιστα, ο διάσημος ράπερ όχι μόνο αποκάλυψε ότι υπήρξε άπιστος στην επί εννέα χρόνια σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του, αλλά τόνισε πως η ψυχοθεραπεία ήταν εκείνη που τους έσωσε από το διαζύγιο.

Ο Jay Z είχε μιλήσει έμμεσα στο album του 4:44 για την απιστία του, αλλά μόλις τώρα παραδέχτηκε για πρώτη φορά το γεγονός ότι γνώρισε άλλες γυναίκες, κατά την διάρκεια του γάμου του, ενώ αποκάλυψε και τους λόγους που τον οδήγησαν να απιστήσει: «Πρέπει να επιβιώσεις κι όταν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία κλείνεις απ’ έξω όλα τα συναισθήματα. Ακόμη και με τις γυναίκες, κλείνεσαι, δεν θες να συνδεθείς. Στην περίπτωσή μου είναι βαθύ. Και μετά όλα ξεκινάνε από αυτό το σημείο: απιστία».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

«Αλλά το καλύτερο σημείο στον τυφώνα είναι στη μέση. Ακριβώς στο κέντρο του πόνου. Με την Beyonce συζητήσαμε πάρα πολύ. Εκείνη ήταν περήφανη για την μουσική της αλλά και τη δική μου. Σεβόμαστε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Είναι καταπληκτική γυναίκα. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς την κάνουν στις δυσκολίες. Τα ποσοστά διαζυγίων είναι στο 50%, επειδή ο κόσμος δεν βλέπει τον εαυτό του. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να δεις τον πόνο στο πρόσωπο κάποιου, τον οποίο προκάλεσες εσύ, και μετά να πρέπει να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό», κατέληξε ο Jay Z.

Read More

And More