Ο κακός χαμός στον αέρα του “Ευτυχείτε” ανάμεσα σε Ανδρέα Μικρούτσικο και Γρηγόρη Γκουντάρα

Τα αίματα άναψαν το πρωί της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ευτυχείτε” με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να έρχονται σε έντονη ρήξη. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την συνέντευξη που έδωσε χθες ο Τζέιμς Καφετζής στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον τρόπο που ο ΣΚΑΪ χειρίστηκε το θέμα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας προσπαθώντας να πει τη δική του διαφορετική άποψή διέκοψε αρκετές φορές τον παρουσιαστή που αρκετά ενοχλημένος φώναξε:  “Άφησέ με να ολοκληρώσω” για να πάρει την απάντηση: “Μια ώρα μονοπώλιο το πήγες”. 

O διάλογος που ακολούθησε ήταν έντονος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αφήνει υπονοούμενα πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας στηρίζει τον ΣΚΑΙ γιατί πρόκειται τη νέα σεζόν να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και τον δεύτερο φανερά ενοχλημένο να δηλώνει πως δεν δέχεται από κανέναν να θίγει την δημοσιογραφική του δεοντολογία/

Α.Μ: “Ε, ωραία μιλήστε εσείς. Τι με φωνάζετε; Δε συγχίζομαι για τον Τζέιμς. Άλλοι συγχίζονται για τον ΣΚΑΙ.

Γ.Γ: “Αντρέα, αν έχεις εσύ κάποια απωθημένα, και επειδή το είπες δεύτερη φορά, εμένα για τη δεοντολογία μου δε με έχει προσβάλλει κανείς. Μη μου λες για ΣΚΑΪ και μη ΣΚΑΪ. Εγώ λέω πάντα την άποψή μου, μη το ξαναπείς αυτό”

A.M: “Γιατί να μην το ξαναπω; Θα μου πεις τι να λέω; Εγώ ότι βλέπω λέω. Άκου να δεις Γρηγόρη, το είπα την προηγούμενη χωρίς να ξέρω τίποτα και όταν μου έλεγες…”

Γ.Γ: ¨Ενώ τώρα τι ξέρεις;”

Α.Μ: “Ξέρω αυτά που έχω διαβάσει. 

Γ.Γ : “Και θεωρείς ότι είναι αλήθεια; Τόσα χρόνια δε μου έχει πει κανείς τίποτα για την δεοντολογία μου

A.M : “Όταν ακούω ότι πήγε συμπαθητικά το Ηouse of Fame, και προσπαθείς να μου κάνεις το άσπρο-μαύρο λέω ρε παιδί μου τι γίνεται; Και μετά από δυο μέρες το γράφανε όλοι. Εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα και αν δουλεύαμε μαζί θα σου έλεγα να πας εκεί που είναι καλύτερα.

Γ.Γ : Αυτό είναι άσχετο θέμα, εγώ μιλάω για τη δεοντολογία μου όλα αυτά τα χρόνια. 

Κάπου εκεί τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία σε ρόλο πυροσβέστη θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και δήλωσε ότι το τι θα κάνει ο καθένας μετά το τέλος της εκπομπής που ρίχνει αυλαία στις 2 Ιουλίου είναι ένα άλλο θέμα. (δες εδώ την ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για το τηλεοπτικό της μέλλον)

Read More

And More