Ο Kanye West αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό!

Ο Kanye West έχει βαλθεί να μας τρελάνει! Όχι μόνο αποφάσισε πριν μερικές ημέρες να κατέβει Υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ, αλλά σε τελευταία του συνέντευξη αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι νόσησε από τον Covid-19. Ο Αμερικανός καλλιτέχνης και σύζυγος της Kim Kardashian ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στα social media, προκαλώντας κάποια σοβαρή αναταραχή για το αν θα μπορούσε να επηρεάσει κάπως τα αποτελέσματα των επερχόμενων εκλογών.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Forbes που δημοσιεύτηκε σήμερα, ο Kanye West αποκάλυψε πως το περασμένο Φεβρουάριο προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και ήταν βαριά άρρωστος. “Ρίγη, έτρεμα στο κρεβάτι, έκανα ζεστά ντους, έβλεπα βίντεο για να δω τι μπορώ να κάνω για να το ξεπεράσω. Θυμάμαι ότι κάποιος μου είχε πει πως ο Drake είχε κορονοϊό και η απάντησή μου ήταν πως δεν γίνεται να είναι πιο άρρωστος από εμένα” δήλωσε ο διάσημος ράπερ στο περιοδικό.

Μάλιστα, σοκ προκαλεί και η δήλωση του πως αν υπήρχε εμβόλιο δεν θα το έκανε, καθώς είναι κατά! “Υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που εμβολιάζονται και στη συνέχεια παραλύουν. Έτσι όταν λένε ότι θα το φτιάξουν, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός. Θέλουν να μας βάλουν ηλεκτρονικά τσιπ μέσα μας, θέλουν να κάνουμε διάφορα πράγματα. Λυπάμαι που λέω για αυτούς, εννοώ τους ανθρώπους που έχουν τον διάβολο μέσα τους. Και το πιο στενάχωρο είναι ότι δεν θα μπορέσουμε όλοι να μπούμε στον Παράδεισο, κάποιοι δεν θα τα καταφέρουμε. Επόμενη ερώτηση” ανέφερε ο Kanye West…

Read More

And More