Ο Kanye West έχει 30 ημέρες για να κάνει τη διεκδίκηση της προεδρίας εφικτή!

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) μελετούσε δημόσια την υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ εδώ και χρόνια. Ωστόσο, πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη τους νόμους και τις διαδικασίες που διέπουν τις αμερικανικές εκλογές, που οφείλει να ακολουθήσει όποιος επιδιώκει να κερδίσει σε εκλογική μάχη.

Ο Kanye, ο άνθρωπος που κάποτε κυκλοφόρησε το άλμπουμ του «The Life of Pablo» και στη συνέχεια έκανε αλλαγές, ανακοίνωσε την πραγματική υποψηφιότητά του σε ένα Tweet αυτό το Σαββατοκύριακο, προκαλώντας κάποια σοβαρή αναταραχή για το αν θα μπορούσε να επηρεάσει κάπως τα αποτελέσματα των επερχόμενων εκλογών.

Σχεδόν κανείς δεν πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αλλά ορισμένοι φοβούνται ότι θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος Ραλφ Νέιντερ, ο ακτιβιστής για τα δικαιώματα των καταναλωτών, μόνιμος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ωστόσο, η υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές απαιτεί κάτι περισσότερο από ένα Tweet. Πρώτον, πρέπει να υποβάλει αίτησης στη Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή, βήμα, το οποίο δεν έχει ακόμη κάνει ο Αμερικανός ράπερ, επιχειρηματίας και σύζυγος της Kim Kardashian, πρωταγωνίστριας τηλεοπτικού reality. Πρέπει επίσης να εκπληρώνει τα κριτήρια για να εκτυπώσει το όνομά του σε πραγματικά ψηφοδέλτια, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αναφέρει δημοσίευμα του W Magazine.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More