Ο Kanye West ποζάρει με τα παιδιά του για το “Harper’s Bazaar”

Το περιοδικό Harper΄s Bazaar τιμά τα είδωλα της μουσικής, τα οποία ο κόσμος λατρεύει περισσότερο. Πώς; Mε μια σειρά από φωτογραφίες εκείνων των οποίων οι καλλιτέχνες λατρεύουν περισσότερο στον κόσμο – των παιδιών τους.

Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Harper’s Bazaar, τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής ποζάρουν για ένα τρυφερό φωτογραφικό αφιέρωμα.

Συγκεκριμένα, ο ράπερ Kanye West και οι τραγουδίστριες Mariah Carey και Christina Aguilera είναι κάποιοι από τους σταρ που φωτογραφίζονται μαζί με τα παιδιά τους για το αφιέρωμα της Καρίν Ρουαφέλντ «Είδωλα: Οι πρώτες οικογένειες της μουσικής».

Στο ασπρόμαυρο οικογενειακό πορτρέτο του West, ο 41χρονος σύζυγος της Kim Kardashian ποζάρει με την 5χρονη κόρη τους, North που έχει σκαρφαλώσει στους ώμους του και τον 2χρονο γιο τους Saint στην αγκαλιά του.

Η Mariah Carey, εκθαμβωτική φωτογραφήθηκε με τα 7χρονα δίδυμα, τον γιο της Μορόκαν και την κόρη της Μονρό και το σκυλάκι της οικογένειας.

«Η οικογένεια είναι το σημαντικότερο για μένα» αναφέρει στη συνέντευξή της η τραγουδίστρια. Τα παιδιά μου με γεμίζουν τόση χαρά, καθώς αναπτύσσουν τις δικές τους μοναδικές προσωπικότητες. Ο Μορόκαν έχει μία κλίση στην τεχνολογία και η Μονρό στη μουσική. Είναι οι καλύτεροι φίλοι μεταξύ τους και αγαπώ να τους βλέπω να μεγαλώνουν».

https://instagram.com/p/BmECBSwHNxt/

Η Christina Aguilera ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τον 10χρονο γιο της Μαξ και την τρίχρονη κόρη της Σάμερ Ρέιν, που χαμογελούν στην αγκαλιά της.

«Μου αρέσει να είμαι μητέρα, να παρέχω υποστήριξη, δύναμη και έναν ασφαλή παράδεισο για τα μωρά μου και τους αγαπημένους μου, γνωρίζοντας ότι, πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο είναι η πιο σημαντική αποστολή που έχω».

Πηγή: ΑΠΕ-ΑΜΠΕ

Read More

And More