Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έλυσε το μυστήριο με τις καλύβες του Survivor

Ο νέος κύκλος του Survivor έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες και το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται να το έχει αγαπήσει όπως άλλωστε και οι χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι δίνουν ρεσιτάλ με τα σχόλιά τους. Ένα από τα πράγματα που είχε προκαλέσει εντύπωση είναι και το γεγονός πως στα μισά πλάνα η καλύβα των μαχητών φαίνεται να είναι άφτιαχτη και στα άλλα μισά να είναι τέλεια φτιαγμένη.

Τη λύση στο μυστήριο ήρθε να δώσει ένας άνθρωπος που ξέρει το Survivor πολύ καλά και δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Βασάλο που είχε συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο καταφέρνοντας να φτάσει ένα βήμα πριν τον τελικό.

Ο Κωνσταντίνος που παρακολουθεί φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης, το βράδυ της Κυριακής έκανε ένα story εξηγώντας τι συμβαίνει με την καλύβα των μαχητών.

“Λύθηκε το μυστήριο με την καλύβα που τη μια είναι φτιαγμένη και την άλλη άφτιαχτη. Είναι στο fake camp δίπλα στο συμβούλιο με χειρότερες συνθήκες καθώς δεν έχουν ούτε θάλασσα. Αυτό γιατί τα speed boats που μεταφέρουν τους παίκτες στις παραλίες τους μπορούν να σαλπάρουν μέχρι το ηλιοβασίλεμα και αναγκαστικά κοιμούνται εκεί. Το συμβούλιο γίνεται βράδυ” έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Read More

And More