Ο Κώστας Σόμμερ θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!

Μπορεί η σχέση τους να μετράει μόλις λίγους μήνες, ωστόσο πρόκειται να επισφραγιστεί με τον πιο όμορφο τρόπο! Ο Κώστας Σόμμερ και η νέα του σύντροφος Βαλεντίνη Παπαδάκη θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού OK!, ο 45χρονος ηθοποιός ανυπομονεί να γίνει πατέρας και να υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με την 26χρονη καλλονή make up artist.

Η σύντροφός του διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ωστόσο μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει με δήλωσή του την ευχάριστη είδηση.

Εδώ και καιρό, ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού συζούν στην κατοικία του στον Άλιμο, ενώ τώρα πήραν την πιο σημαντική απόφαση, να γίνουν γονείς, επιβεβαιώνοντας πως τα 19 χρόνια που τους χωρίζουν ηλικιακά δεν είναι παρά ένας αριθμός.

«Θεωρώ ότι το παιδί, σημαίνει χαρά, ευτυχία, εξέλιξη. Θεωρώ ότι είναι λίγο αστείο να τα σχολιάζεις αυτά. Όταν έρθουν τα άστρα και κάτσουν στην κατάλληλη ευθεία και οι συνθήκες είναι όπως πρέπει να είναι, αυτό συμβαίνει. Ο άνθρωπος κάνει σχέδια και ο Θεός γελάει» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Κώστας Σόμμερ, για το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς.

Read More

And More