Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο, Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Κώστας Χατζής. Ο σπουδαίος ερμηνευτής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Μαρινέλλα και στην κατάσταση της υγείας της, έναν περίπου χρόνο μετά το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη εκείνη κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο.
Διάβασε σχετικό απόσπασμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Είστε από τους τραγουδιστές που θέλετε να δουλεύουν μέχρι τελικής πτώσης;
Θα πω στοπ, όχι γιατί δεν θα έχω φωνή, πάντα ήμουν βραχνοκόκορας. Εμένα με αγάπησε ο κόσμος, γιατί έλεγα αυτά που ήθελαν να ακούνε. Αναφέρομαι στα ανθρώπινα δικαιώματα και στο ότι κατήγγελλα την πολιτεία με σεβασμό. Ποιος τόλμησε μέχρι σήμερα να το κάνει αυτό; Ό,τι έκανα όμως, έβαζα και τον εαυτό μου μέσα.
Έχετε μια σχέση ζωής με τη Μαρινέλλα, μαθαίνετε νέα για την κατάσταση της υγείας της;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για οποιονδήποτε άνθρωπο πάθαινε όλο αυτό θα στεναχωριόμουν. Δεν είναι καλά η Μαρινέλλα, δυστυχώς. Δεν μπορούμε να τη δούμε, γιατί στην κατάστασή της δεν κάνει να συγκινηθεί καθόλου. Μαθαίνω από την κόρη της νέα.
Πήγαμε να τη δούμε με την κόρη μου όταν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπορέσαμε. Δεν επιτρέπεται και αυτό πρέπει να το σεβόμαστε.
Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Χατζής είχε συνεργαστεί με τη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού πενταγράμμου το 1976 στο τριπλό άλμπουμ «Ρεσιτάλ», ενώ το 2013 οι δυο τους πραγματοποίησαν ζωντανές εμφανίσεις, αναβιώνοντας τα τραγούδια του δίσκου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ