Ο κούκλος αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου ήρθε στην Αθήνα - Δες τι έφερε στην παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη!

Ο κούκλος αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου ήρθε στην Αθήνα – Δες τι έφερε στην παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη! | tlife.gr

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο αδελφός της, πέρα από τη συγγένεια που τους ενώνει, έχουν κάτι ακόμα κοινό: Ακολούθησαν το όνειρό τους και ασχολούνται με αυτό που πραγματικά τους αρέσει. Η Σίσσυ με τον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και της μόδας, ενώ ο Γιάννης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης διατηρεί -μαζί με τον συνέταιρό του Tάσο Γκουζγκούνη– μια καντίνα με το όνομα Jerry’s Foοdtruck και οι λάτρεις του street food τη γνωρίζουν καλά. Είναι ένα στέκι για αλμυρές και γλυκές αμαρτίες στο κέντρο της πόλης, το οποίο έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους με τις αφράτες και φρέσκες λιχουδιές του.

Ο Γιάννης ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, είναι παντρεμένος και έχει μία μικρή κόρη. Ωστόσο, λόγω της αδυναμίας που έχει στη Σίσσυ, συχνά-πυκνά ταξιδεύει στην πρωτεύουσα για να δει, τόσο εκείνη, όσο και την οικογένειά της. Βέβαια, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, και η Σίσσυ προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στον αδερφό της, τη νύφη της και την ανιψιά της. Κάθε φορά, μάλιστα, δεν παραλείπει να περνάει από την καντίνα του αδερφού της και να τον βοηθάει στις πωλήσεις.

Το πρωί της Τρίτης, μετά από ένα μεγάλο διάστημα που είχαν να ανταμώσουν, ο Γιάννης έφτασε στην Αθήνα για να περάσει μερικές στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα που ζουν εδώ και η χαρά όλων είναι απερίγραπτη. Βέβαια, δεν ήρθε με… άδεια χέρια, αφού έφερε πολλές γλυκιές λιχουδιές από το μαγαζί του, τις οποίες μας έδειξε η Σίσσυ μέσα από τα InstaStories της.

Ντόνατς, τσουρέκια Θεσσαλονίκης, αλλά και κρουασάν που γεμίζουν με ό,τι χωρά ο νους σου,  ήταν κάποιες από τις γευστικές αμαρτίες που απόλαυσε το ζεύγος ΜαραντίνηΧρηστίδου μαζί με τους γιους τους, κάνοντας όλους εμάς να ζηλεύουμε πολύ.

READ more