Ο Κούλλης Νικολάου απαντά στη Λένα Μαντά: “Αισθάνομαι άβολα που πρέπει να…”

Η Λένα Μαντά φιλοξενήθηκε πρόσφατα στη ραδιοφωνική εκπομπή της Χρύσλας Γεωργακοπούλου και εξέφρασε δημόσια το παράπονό της για τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου. Η γνωστή συγγραφέας δεν δίστασε να τους αποκαλέσει αχάριστους, γιατί καθιερώθηκαν την περίοδο που έγινε η μεταφορά του βιβλίου της “Βαλς με 12 Θεούς” στη μικρή οθόνη και εκείνοι δε της είπαν ποτέ ούτε ένα ευχαριστώ.

Ο Κούλλης Νικολάου θέλησε να τοποθετηθεί για τα λεγόμενα της Λένας Μαντά μέσα από το facebook.

Αναλυτικά στο μήνυμα του έγραψε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό, και γιατί;
Μα η αγαπημένη μας Λένα Μαντά; Λες και είναι άλλος άνθρωπος!

Γιατί; Ποιος ο λόγος;
Γιατί η παραπληροφόρηση;

Το 2012 πήρα στο μέιλ από την επίσης αγαπημένη Μαρία Γεωργιάδου ένα πρώτο επεισόδιο με τίτλο βαλς με 12 θεούς το διάβασα 2 η ώρα το πρωί ενθουσιάστηκα, συγκινήθηκα γιατί κρατούσα στα χέρια μου ένα υπέροχο σενάριο, έμαθα ότι είναι βιβλίο όταν ξύπνησα την Μαρία μέσα στην νύχτα χωρίς να ντραπώ, και βέβαια μου είπε και έτσι έγινε και στην πορεία πως τα δικαιώματα από συγγραφέα και εκδοτικό οίκο τα είχε η ίδια.

Παρόλο που ήταν σενάριο που ήθελε μεγάλο μπάτζετ και η εποχή αλλά και η Κύπρος ως αγορά τηλεοπτική δεν τα είχε, προχωρούσαμε με τεράστιες δυσκολίες και βέβαια με πολλή δουλειά, δεν βγάλαμε λεφτά ίσως δώσαμε, αλλά το Βαλς το αγαπήσαμε, η φιλική συμμετοχή της μεγάλης κυρίας Κάτιας Δανδουλάκη και πολλοί άλλοι παράγοντες συνέβαλαν στην επιτυχία, η προβολή στην Ελλάδα, καθώς ήταν παραγωγή του ΑΝΤ1 Κύπρου, έγινε χωρίς κανένα οικονομικό όφελος δικό μας.

Γνωρίσαμε την κυρία Μαντά, πληθωρικός και ωραίος άνθρωπος και ευχαριστώ της είπαμε και τον θαυμασμό μας εκφράσαμε και την αγάπη μας όλη. Τώρα γιατί θέλει να λέει αυτά που λέει απορώ και αισθάνομαι και άβολα που πρέπει να πω αυτά που λέω!».

Δες την ανάρτηση που έκανε ο Κούλλης Νικολάου:

Read More

And More