Ο Κυριάκος Μητσοτάκης “έπεσε πάνω” σε γαμήλια φωτογράφιση! Τι λέει ο πατέρας της νύφης στο ΤLIFE

Το νεόνυμφο ζευγάρι, δεν πίστευε στα μάτια του, χθες την ώρα που έβγαζε τις γαμήλιες φωτογραφίες όταν αντίκρισε μπροστά του, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να περνάει από δίπλα του, κάνοντας ποδήλατο. Το νιόπαντρο ζευγάρι βρέθηκε στο Τατόι για να φωτογραφηθεί για το άλμπουμ του γάμου του, ο οποίος είχε γίνει πριν απο 10 μέρες και εκείνη την στιγμή, εντελώς τυχαία, πέρασε από το σημείο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με το ποδήλατο του, φορώντας την ανάλογη περιβολή.

Το TLΙFE εντόπισε τον πατέρα της νύφης και μίλησε μαζί του για την τυχαία συνάντηση που είχε η κόρη του με τον πρωθυπουργό, χθες στο Τατόι. Ο Νίκος Μονέος, πατέρας της νιόπαντρης κοπέλας περιέγραψε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης με απλότητα και χαμόγελο  προσέγγισε το ζευγάρι, έδωσε τις ευχές του για το γάμο τους και έβγαλε φωτογραφία μαζί τους.

Διάβασε  και άκουσε όσα  είπε στο TLIFE ο πατέρας της νύφης για την συνάντηση της με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη 

“Ο γάμος της κόρης μου έγινε πριν από 10 ημέρες και χθες ήταν το after photo shooting, δηλαδή πήγαν να βγάλουν κάποιες επιπλέον φωτογραφίες, για να συμπληρώσουν το άλμπουμ του γάμου τους, όταν ξαφνικά πέρασε από δίπλα τους ο πρωθυπουργός. Η κόρη μου, σαφώς τον αναγνώρισε από τη φωνή του και την ώρα που μίλαγε με τους άλλους δύο φίλους του, ποδηλάτες κι εκείνος τους είπε «συγγνώμη μπήκαμε στο πλάνο σας καταλάθος» η κόρη μου του απάντησε, «όχι χαρά μας! Ελάτε να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί». Έτσι συνέβη, δεν έγινε τίποτα ιδιαίτερο. Ο φωτογράφος το ανέβασε στο site του και το παιδί βρέθηκε σε μια κατάσταση αμηχανίας τώρα. Παρόλο που χάρηκε υπερβολικά, γιατί δεν στο κρύβω είναι και θερμός υποστηρικτής του πρωθυπουργού. Η κόρη μου από την χαρά της που είδε τον πρωθυπουργό, είχε τρελαθεί. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «Μπαμπάκα μου είδα τον πρωθυπουργό, πέρασε από δίπλα μας, βγάλαμε φωτογραφία και θα στη στείλω». Ετσι ακριβώς συνέβησαν τα πράγματα”

Όσο για την ερώτηση ποια ήταν η συνομιλία της κόρης του με τον πρωθυπουργό, ο κύριος Μονέος απάντησε:
Απλά της είπε ότι θα έχουμε μια απόσταση, λόγω του covid, εντάξει το παιδί λόγω ειδικότητας που έχει, είναι φυσικοθεραπεύτρια και επειδή είναι και σε δύο κλινικές, αντιλαμβάνεστε κάθε βδομάδα κάνουν πολύ συχνά τεστ. «Πρωθυπουργέ μου», του λέει, «κάναμε εξέταση, μην ανησυχείτε». Εν πάσει περιπτώσει έβγαλαν μια φωτογραφία και αυτό ήταν. Τους ευχήθηκε να ζήσουν και έφυγε. Αλλά να έχετε υπόψη σας ότι ήταν εντελώς τυχαίο, το παιδί, στο ξαναλέω, δεν κρύβουμε ότι ανήκουμε σε αυτό τον πολιτικό χώρο και η χαρά του ήταν τόσο μεγάλη που φαίνεται κιόλας, δηλαδή άμα δείτε το βιντεάκι, ταράχτηκε από την χαρά της. Δηλαδή κι εμένα όταν μου το είπε της απάντησα, «έλα βρε μήπως έχεις κάνει λάθος». Μου λέει: «όχι μπαμπάκα μου, του μίλησα».


Ο Νίκος Μονέος είναι ένας τίμιος οικογενειάρχης, βιοπαλαιστής από την Νίκαια ο οποίος εργάζεται στην λαϊκή αγορά. Έχει μάθει εδώ και χρόνια ο πατέρας αυτός, ο οποίος έχει τρεις κόρες να ξυπνά από τις 3 το πρωί και να πηγαίνει στις λαϊκές και να επιστρέφει αργά το απόγευμα και μετά πάλι νωρίς από τα ξημερώματα για το μεροκάματο. Μεγάλωσε τις κόρες του και τις ανάθρεψε με τέτοιο τρόπο, ώστε να τους παρέχει όλα τα εφόδια που χρειάζονταν για την μόρφωση και την επαγγελματική τους εξέλιξη. Η μεγάλη του κόρη είναι γιατρός, η νιόπαντρη Νάντια η οποία παντρεύτηκε πριν από 10 μέρες και συναντήθηκε τυχαία με τον πρωθυπουργό, χθες είναι η μεσαία από τα τρία παιδιά του, εργάζεται ως φυσικοθεραπεύτρια και η τρίτη του κόρη είναι αρχιτέκτονας.


Μιλώντας για την εντελώς, τυχαία, συνάντηση της κόρης του, με τον πρωθυπουργό στην αρχή όπως είπε, εκείνη στον πατέρα της, η οποία,  χαρούμενη επικοινώνησε μαζί του, μετά από λίγα λεπτά δεν πίστευε στα μάτια της ότι είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έβγαλε φωτογραφία μαζί του. Ήταν ενθουσιασμένη, όπως μας είπε, ο πατέρας της νύφης για το πόσο, πραγματικά, απλός και προσιτός ήταν ο πρωθυπουργός μαζί τους.

To νιόπαντρο ζευγάρι με τη φωτογράφο Μαρία Παγώνη και τον δημοσιογράφο και εικονολήπτη Νίκο Νικολετάκη

Ο πατέρας της νιόπαντρης φυσικοθεραπεύτριας στο παρελθόν έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, ενώ είχε κατέβει ως υποψήφιος με το συνδυασμό του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Read More

And More