Ο Λάκης και η “Ελληνοφρένεια”, ενώνουν τις δυνάμεις τους! Μπουρλόοοτο…

Ηταν κάτι που μας το είχαν τάξει εδώ καιρό… Ηταν κάτι που οι περισσότεροι από όλους εμάς περίμεναν πως και πως… Αλλωστε είναι γνωστή η παροιμία που λέει “μην τάξεις στον Αγιο κερί, και στο παιδί κουλούρι” και όλοι μας ως γνωστόν είμαστε κατά βάθος παιδιά !

Ναι, επιτέλους έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και ο Λάκης Λαζόπουλος ενώνει τις δυνάμεις τους με την “Ελληνοφρένεια” ! Ναι, οι δύο άκρες σατιρικές εκπομπές, με τον βιτριολικό, απολαυστικό τους λόγο ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν… μπουρλόοοτο, στην καθημερινότητα !

Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει και ο δαιμόνιος Λάκης μαζί με τα θεοπάλαβα παιδιά της “Ελληνοφρένειας”, υπόσχονται να τους… “τσακίσουν” όλους ! Το ραντεβού τους έχει κλειστεί φυσικά για αύριο το βράδυ στην σκηνή του “Αλ Τσαντίρι Νιουζ”, το οποίο μετά από δύο ολόκληρους μήνες, επιστρέφει δριμύτερο στους δέκτες μας μέσα από τον Alpha και υπόσχεται να γίνει… της Τρίτης!

Μάλιστα, αυτό το πρώτο “Τσαντίρι” της νέας σεζόν όπως σας είχα πει και την περασμένη εβδομάδα, θα έχει XL διάρκεια.
Επειδή ,λοιπόν, δύο ώρες Αλ Τσαντίρι Νιουζ δεν είναι ποτέ αρκετές, η φετινή χρονιά ξεκινάει πρωτοποριακά! Για πρώτη φορά αυτή την Τρίτη, η εκπομπή από τις 23:00 θα συνεχιστεί για μία ώρα ακόμη μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, αποκλειστικά μέσω live streaming στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/Live καθώς και στο Alpha Mobile App www.alphatv.gr/MobileApp, τη δωρεάν εφαρμογή του Alpha για smartphones και tablets.

Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, με την ελεύθερη σκέψη και έκφραση που αποτελούν το σήμα κατατεθέν του, αυτή την επιπλέον ώρα, απαλλάσσεται από τους περιορισμούς του ΕΣΡ και γίνεται ακόμη πιο αποκαλυπτικό, τολμηρό και ανατρεπτικό. Στο διαδίκτυο, το τσαντίρι θα μετατραπεί σε ένα διαφορετικό δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό του και κυρίως τους νέους. Θα αποτελέσει σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων για τη ζωή τους, χωρίς λογοκρισία, χωρίς φίμωση, με απόλυτη ελευθερία.

Read More

And More