Ο Λάκης κατάφερε να βγάλει το… στέμμα της τηλεθέασης από τους “Βασιλιάδες” ;

Ντέρμπι και ένα ντέρμπι μάλιστα για γερά νεύρα ήταν η χθεσινή τηλεοπτική βραδιά, μιας Mega και Alpha ήρθαν σε… μετωπική σύγκρουση για τα μάτια της AGB – Nielsen και η σύγκρουση αυτή ήταν μέχρι τελικής πτώσεως ! Βλέπετε, χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά την αναμέτρηση των αήττητων μέχρι τώρα “Βασιλιάδων”, με τον… τυφώνα Λάκη, ο οποίος παραδοσιακά στο πέρασμά του, σαρώνει τα πάντα ! Πόσο μάλλον χθες που είχε και… πρεμιέρα, μιας και το “Τσαντίρι” του επέστρεψε στους δέκτες μας, μετά από περίπου ενάμισι μήνα απουσίας !

Ετσι, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε, για το αν τελικά ο Λάκης κατάφερε να βγάλει το… στέμμα της τηλεθέασης των “Βασιλιάδων” και να τους πάρει τα σκήπτρα στους πίνακες της AGB – Nielsen ! Και για να μην σας κουράζω άλλο, ο Λάκης Λαζόπουλος κατάφερε και πάλι να πατήσει το γκάζι και να απογειωθεί στον πίνακα τηλεθέασης, σημειώνοντας άκρως εντυπωσιακές επιδόσεις.

Το “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” ,λοιπόν, σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 41,5%, την ίδια ώρα που οι “Βασιλιάδες” στο Mega, άγγιζαν το 26,0%. Φυσικά και οι “Βασιλιάδες” με το 26,0% που κέρδισαν κατάφεραν να αποδείξουν πως έχουν μεγάλη… φόρα και δυναμική και πως μπορούν να σταθούν στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων, μιας και δεν ισοπεδώθηκαν από τον… τυφώνα Λάκη !

Μάλιστα, αν δούμε την συνολική τηλεθέαση του prime-time ανάμεσα σε Mega και Alpha από τις 9.00 το βράδυ μέχρι και τις 12.00, το Mega κέρδισε κατά μέσο όρο 18,8% και ο Alpha 32,5%, με τις τηλεθεάσεις στα νεανικά κοινά, να φτάνουν το 21,1% και το 28,7%, αντίστοιχα.

Τέλος, λόγω του σαρωτικού “¨Τσαντιριού”, χλιαρές ήταν οι επιδόσεις του τελευταίου “Money Drop” στους πίνακες τηλεθέασης, μιας και το τηλεπαιχνίδι του Mega, κατάφερε να κερδίσει μόλις 16,4% στο σύνολο της τηλεθέασης.

Read More

And More