Ο Λάκης κλείνει πίσω του την πόρτα του Alpha και ανοίγει πανιά για νέες τηλεοπτικές πολιτείες;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί σήμερα, με τις φήμες που κυκλοφόρησαν και θέλουν τον Λάκη Λαζόπουλο να σκέφτεται μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια, να κλείσει πίσω του την πόρτα του Alpha και να πάει γι ΄ άλλα !

Ναι, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν σήμερα, ο δαιμόνιος δημιουργός και ηθοποιός βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να συνεχίσει την τηλεοπτική του πορεία στο κανάλι της Κάντζας, ή μήπως έφτασε η στιγμή για να αλλάξει τηλεοπτική ρότα και να ανοίξει πανιά για άλλες τηλεοπτικές γειτονιές.

Πιο συγκεκριμένα, η φημολογία που άρχισε να κυκλοφορεί σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία, θέλει τον Λάκη Λαζόπουλο μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν να ρίχνει τίτλους τέλους στην συνεργασία του με τον Alpha και να μετακομίζει στο Μαρούσι.

Βλέπετε, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 λέει τον πολιορκούν εδώ και καιρό και είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

Στην προσπάθειά μου ,λοιπόν, να μάθω τι απ ΄όλα αυτά μπορεί να εμπεριέχουν κάποιες δόσεις αλήθειας, ανακάλυψα τα εξής…

Πρώτον και κυριότερον οι άνθρωποι του Alpha δεν έχουν ιδέα για την ώρα για όλα αυτά… Δεν έχει πέσει σε κανενός την αντίληψη πως ο Λάκης Λαζόπουλος έχει αρχίσει να παρουσιάζει… τάσεις φυγής. Αλλωστε, ο Λάκης έχει ως γνωστόν στενές, στενότατες φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο του καναλιού τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά.

Δεύτερον, οι του ΑΝΤ1 τώρα το παίζουν… Κινέζοι και ακολουθούν το ρητό που λέει “δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα”.

Απ ΄ότι ,όμως, είμαι εγώ σε θέση να ξέρω, οι Αντεννικοί κατά την διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, είχαν προσπαθήσει όντως να προσεγγίσουν τον Λάκη, να τον δελεάσουν, με απότερο σκοπό τελικά να τον κάνουν να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και τηλεοπτικές συνήθειες.

Σε ότι έχει να κάνει με το τώρα, αυτές οι επαφές φαίνεται πως δεν έχουν αρχίσει να ξανά θερμαίνονται. Και αυτή την στιγμή σαφέστατα οι Αντεννικοί ακολουθούν την λογική του να έχουν ένα πρόγραμμα στημένο σύμφωνα με πιο χαμηλούς και οικονομικούς τόνους και επίσης σαφέστατα δεν είναι προτεραιότητα γι ΄αυτούς του να επενδύσουν στην αγορά μεγάλων, λαμπερών προσώπων, σαν τις παλιές, καλές (;) τηλε-εποχές.

Συμπέρασμα; Σύμφωνα με την ταπεινή μου γνώμη, πρέπει να περιμένουμε να δούμε για το αν η συγκεκριμένη είδηση είναι… άνθρακας ή θησαυρός !!!

Read More

And More