Ο Λάκης Κομνηνός αποκαλύπτει: «Με την Ναθαναήλ δεν ταιριάζαμε, αλλά έπρεπε να βγει το μεροκάματο»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του είδαμε στην εκπομπή «Αυτός κι ο άλλος» με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Πανούτσου, ο Λάκης Κομνηνός. Ο διάσημος ζεν πρεμιέ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του, την Έλενα Ναθαναήλ, αλλά και τον σύγχρονο κινηματογράφο

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις μεγάλες του κινηματογραφικές επιτυχίες τις ταινίες «Γοργόνες και Μάγκες» και «Εκείνο το καλοκαίρι»  αποσαφηνίζοντας το τι ήταν αυτό που τις διατήρησε αναλλοίωτες στο χρόνο. Παράλληλα, αποκάλυψε και γιατί δεν αισθάνεται καλά όταν τις ξαναβλέπει, κάτι που συνήθως αποφεύγει να κάνει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Λάκης Κομνηνός αναφέρθηκε και  στην σχέση του με την Έλενα Ναθαναήλ. Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε πως την γνώρισε όταν ήταν μόλις 16 ετών, ενώ αναφέρθηκε και στην αρχική τους απόσταση, αλλά και για τη φιλία που αναπτύχθηκε αργότερα.

Αναφερόμενος στο αν υπήρχε κάποιο φλερτ με συμπρωταγωνίστριά του κατά το παρελθόν, είπε ότι δεν θυμάται, αλλά και ότι αν θυμόταν δεν θα το έλεγε.

«Μέσα στην αγωνία για να παίξεις ένα ρόλο, πρέπει να είσαι πολύ ψυχρός και χυδαίος για να σκεφτείς και να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι παίζοντας έναν ρόλο. Τις θαύμαζα, αλλά ως εκεί» σημείωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για το πώς διαχειρίστηκε την επιτυχία στο αποκορύφωμα της καριέρας του ο Λάκης Κομνηνός υποστήριξε:

«Ντρεπόμουν να είμαι σταρ. Ήθελα να επιλέξω ένα δρόμο σεμνότητας, διαφορετικό».

Read More

And More