Ο Λεωνίδας Κακούρης περιγράφει στο “Μαζί σου” τη νέα καθημερινότητά του μετά την επέλαση του κορονοϊού [video]

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου το Σαββατοκύριακο” και μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα και πώς έχει επιδράσει αυτό στην καθημερινότητά του ενώ αποκάλυψε στην γνωστή παρουσιάστρια τι του δίνει δύναμη αυτές τις γκρίζες ημέρες που διανύουμε.

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες” εξέφρασε την άποψη του για τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση με σκοπό να αποτρέψει την εξάπλωση του κορονοϊού μη κρύβοντας, μάλιστα, τη δυσαρέσκειά του για τους ασυνείδητους συμπολίτες μας.

“Η κατάσταση που ζούμε είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Βρίσκω τραγικό να φτάνουμε στο σημείο η ελληνική κυβέρνηση να αναγκάζεται να απαγορεύσει την κυκλοφορία. Δεν το έχουμε κάνει σαν πολίτες με συνείδηση, δυστυχώς είχαμε την ευκαιρία, παρ’ όλα αυτά δεν βάλαμε μυαλό…Ελπίζω με αυτά τα μέτρα να μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε αυτή τη λαίλαπα. Εγώ μένω στο σπίτι μου όσο περισσότερο μπορώ”.

Αυτή η παύση που έχει συμβεί στις ζωές μας έχει επηρεάσει μεγάλη μερίδα πολιτών και οικονομικά. Ο Λεωνίδας Κακούρης ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αφού τόσο τα γυρίσματα της σειράς “Άγριες Μέλισσες” όσο και οι θεατρικές παραστάσεις έχουν σταματήσει. Ο ίδιος ανέφερε ότι καλό είναι να γίνονται παύσεις όταν υπάρχει ένας σοβαρός λόγος και ίσως είναι ευκαιρία όλοι να αναλογιστούμε τι συμβαίνει στο ανθρώπινο είδος από έναν ιό και να προφυλαχτούμε.

Δες το βίντεο:

Ο Λεωνίδας Κακούρης δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας.

Read More

And More