Ο Λεωνίδας Κακούρης συγκλονίζει για Λιγνάδη: “Με τις “ευλογίες” πολλών, έσταξε φαρμάκι σε ψυχές για να κάνει το ψώνιο του”

Ο Λεωνίδας Κακούρης ταλαντούχος ηθοποιός και πατέρας, με μια ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη συγκλονίζει. Ο ηθοποιός που εδώ και δυο χρόνια υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τον Δούκα Σεβαστό στις Άγριες Μέλισσες, έγραψε ένα κείμενο που λέει αλήθειες,  που σοκάρει και συγκινεί”. 

Ο ηθοποιός έκανε αναφορά και στην σημερινή καταγγελία του Χρήστου, του νεαρού που κατάφερε να μην πέσει θύμα βιασμού του Δ.Λ όπως αναφέρει στην επιστολή του αλλά θύμα χειραγώγησης. Διάβασε εδώ

“Με τις «ευλογίες» πολλών , για πάνω από 30 χρόνια, το «ανίερο» τέρας , «μαγάρισε» την Ποίηση και το Θέατρο για να κάνει ψωνιστήρι και το ψώνιο του. Έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του»  «Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκαλιές νεαρών παιδιών μέχρι να ραγίσουν και ύστερα να σπάσει όποια ήθελε. Γιατί; Γιατί μπορούσε! Ο Χρίστος πάλεψε… Με το σώμα αλλά κυριως με τον πιο ύπουλο εχθρό. Το μολυσμένο μυαλό ενός αδίστακτου σαδιστή…. Και το νίκησε. Ίσως κάποια άλλα παιδιά …δεν τα κατάφεραν”

 

 

 

Read More

And More