Ο Μ. Ζαμπίδης ξανά King Of the Ring! Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν εκεί για να τον απολαύσουν;

Στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο Ελληνικό, το βράδυ του Σαββάτου, και στην φαντασμαγορική διοργάνωση “IRON CHALLENGE”, ο παγκόσμιος πρωταθλητής kick boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης αντιμετωπίσε τον Fadi Merza από τη Συρία. Ο Μιχάλης υπερασπίστηκε τον παγκόσμιο τίτλο ”King of the Ring” στα 71 kg και αγωνίστηκε για το Super World Title.

Στη διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6 αγώνες kick boxing με σημαντικούς Έλληνες αθλητές και αποκορύφωμα ήταν ο μεγάλος αγώνας του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Αυτό που έκανε ξεχωριστή τη συγκεκριμένη μάχη ήταν ότι, στην περίπτωση νίκης του Μιχάλη, εκείνος θα κατακτούσε τον τίτλο Super World Title, μπαίνοντας έτσι στη δεκάδα των κορυφαίων αθλητών που θα διεκδικήσουν τη λευκή ζώνη που κατέχει ο Mike Tyson. Και τα κατάφερε!

Ο Έλληνας πρωταθλητής επέστρεψε μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε τον περασμένο Νοέμβρη και μπόρεσε απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο να πετύχει μία πολύ μεγάλη νίκη. Η βοήθεια του κόσμου ήταν σημαντική…

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο του Ελληνικού για να τον εμψυχώσουν ήταν οι: Γιάννης Λάτσιος, Νατάσα Καλογρίδη, Γιώργος Καραγκούνης, Λάουρα Νάριες, Σπύρος Σούλης, Λευτέρης Πανταζής, Κατερίνα Γκαγκάκη και άλλοι.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Σάββας Πούμπουρας, ενώ στο red carpet τους καλεσμένους υποδεχόταν η Ελένη Καρποντίνη.

Στο χθεσινό λοιπόν, IRON CHALLENGE – διάρκειας 3 ωρών – εκτός από αγώνες, οι τηλεθεατές και το κοινό είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν στη σκηνή τους Νέβμα, την Μαρία Μακρή, τον NivO, τον Ζαν Μπατίστ, τον Ισορροπιστή, αλλά και την Κατερίνα Στικούδη πλασιιωμένη από χορεύτριες.

Ο Νίκος Βουρλιώτης μάλιστα, μαζί με τον Ισορροπιστή τραγούδησαν μαζί και ένα τραγούδι που είχαν γράψει ειδικά για τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

Το TLIFE σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά!

Read More

And More