Ο μάγος του Οζ: Η επιστροφή της Ντόροθι! – Οι 40 νικητές για την σημερινή πρεμιέρα της ταινίας!

Το ΤLIFE και τα Village Cinemas σε στέλνουν σήμερα στην πρεμιέρα της ταινίας “Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΘΙ’’ που κυκλοφορεί από τις 26 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη Village μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Μετά από κλήρωση τις 40 διπλές προσκλήσεις, για την πρεμιέρα που θα γίνει σήμερα στα Village Cinemas, στο Athens Metro Mall στον Αγιο Δημήτριο στις 18:00, είναι:

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΠΑΡΛΑ
ΧΑΡΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΑΛ ΤΟΜΠΟΥΛΙΑΝ
ΤΖΙΑΡΟΥ ΕΦΗ
ΙΩΑΝΝΑ ΦΡΕΝΤΖΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΣΙΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΤΖΙΑΝΤΖΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΑΝΙ ΜΗΤΣΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΟΥΣΙΑ
ΚΟΥΤΡΟΥΦΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΣΠΙΔΙΚΗΣ
ΤΖΕΝΗ ΛΙΟΝΤΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΟΝΤΟΣ
ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΟΥΤΑΦΤΣΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΙΜΩΝΗ
ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΛΩΡΑ
ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΥΛΛΕΟΥ
ΚΛΩΤΣΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΦΝΑΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΣΤΕΡΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΘΕΟΦΙΛΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΑΜΟΙΡΑΛΗ ΕΛΕΝΗ
ΣΤΕΡΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΡΟΥΣΣΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΜΠΟΘΟΥ ΕΦΗ
XAXAMH ΘΕΟΔΩΡΑ

Οι νικητές λένε το όνομά τους στην εισοδο του κινηματογράφου!

Λίγα λόγια για την ταινία
Η ταινία “Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΘΙ’’ είναι η συνέχεια ενός από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα παραμύθια του κόσμου, βασισμένη στα παιδικά βιβλία του Ρότζερ Στάντον Μπάουμ, δισέγγονο του γνωστού συγγραφέα του “Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ’’, Φράνκ Μπάουμ.

Η ιστορία ξεκινάει όταν με το που πατάει το πόδι της στο κατεστραμμένο από τον ανεμοστρόβιλο Κάνσας, η Ντόροθι θα χρειαστεί να επιστρέψει στο χρωματιστό Οζ για να σώσει τους παλιούς της φίλους, το Σκιάχτρο, το Λιοντάρι, τον Τενεκεδένιο και την Γκλίντα, από έναν καινούριο εχθρό, τον Τζέστερ. Η σοφή κουκουβάγια, ο στρατιώτης Μαλόου, η πορσελάνινη πριγκίπισσα και ο Ταγκ το ρυμουλκό συνοδεύουν τη Ντόροθι στο μαγικό της ταξίδι, με στόχο την αποκατάσταση της τάξης και της ευτυχίας στην πόλη του Έμεραλντ!

Δες το τρέιλερ

Η τρυφερή ιστορία κινουμένων σχεδίων είναι μια μαγική εμπειρία για όλη την οικογένεια, “ντυμένη” με τις μελωδίες του υποψηφίου για Όσκαρ, Μπράιαν Άνταμς. “Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ” πρόκειται για ένα παραμύθι με το οποίο μεγάλωσαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, που δηλώνουν θαυμαστές της ιστορίας μέχρι και σήμερα.

Έναν αιώνα μετά την πρώτη έκδοση του παραμυθιού, μαθαίνουμε τι θα συμβεί στη Ντόροθι Γκέιλ όταν επιστρέψει στο Κάνσας από τον μαγικό κόσμο του Οζ! “Το κεντρικό θέμα του “Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΘΙ” είναι το πώς αντιμετωπίζει ο άνθρωπος καταστάσεις συμφοράς και καταστροφής, οι οποίες είναι απρόσμενες, και τι μαθαίνει μέσα από αυτές”, δηλώνει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Νταν Στ. Πιέρ. “Όπως και “Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ”, η ταινία εστιάζει στη φιλία, την εμπιστοσύνη, την ελπίδα, την επιμονή, την αποφασιστικότητα, τη σημασία της πατρίδας, αλλά και την ομαδική εργασία προς έναν καλό σκοπό”, συνεχίζει.

“Αναμφισβήτητα, είναι μία από τις πιο ικανοποιητικές εμπειρίες μου σε ταινίες κινουμένων σχεδίων… Είναι πολύ δημιουργικό το να δίνεις μια “φρέσκια” και νέα κατεύθυνση σε έναν ήδη καθιερωμένο και παγκοσμίως γνωστό παραμυθένιο κόσμο”, δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Γουίλ Φιν. “Το κοινό έχει την περιέργεια να γνωρίσει τον κόσμο του Οζ που ήδη αγαπάει, ακόμα καλύτερα… Η πρόκληση ήταν να δημιουργήσουμε μια ταινία που θα προκαλέσει έκπληξη στο κοινό, αλλά και που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες του στο μέγιστο”.

Οι ήρωες του αγαπημένου παραμυθιού “Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ”, σε νέες περιπέτειες! Μια ταινία κινουμένων σχεδίων ιδανική για την πιο δροσερή απόδραση σε έναν μαγικό, παραμυθένιο κόσμο!

Σκηνοθεσία:
Νταν Στ. Πιέρ, Γουίλ Φιν
Τις φωνές τους δανείζουν οι:
Βάσια Ζαχαροπούλου, Κωνσταντίνος Κακκανάς, Εβελίνα Αραπίδη, Ζαφείρης Κουτελιέρης, Βάσια Λακουμέντα, Ποίμης Πέτρου, Νίκος Στεφάνου, Γιάννης Υφαντής

Read More

And More