Ο Μάρκος Σεφερλής, το fresh πρωινό και ο μεγάλος προβληματισμός του Mega!

Σε… σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται στο Mega τόσο το στήσιμο, όσο και η ακριβής σύνθεση του fresh πρωινού τους που έχουν ξεκινήσει από τα τέλη του Αυγούστου να προετοιμάζουν με εντατικούς ρυθμούς και το οποίο φυσικά θα κουβαλά την σφραγίδα του Μάρκου Σεφερλή.

Οι συσκέψεις αυτές τις ημέρες είναι μαραθώνιες στο Μεγάλο Κανάλι και οι πάντες δουλεύουν γι ΄αυτό νυχθημερόν, μιας και θέλουν αυτή η ανατρεπτική, πρωινή τηλεοπτική πρόταση που αποφάσισαν να μας κάνουν γι ΄αυτή την σεζόν να πετύχει με κάθε τρόπο κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Παρόλα αυτά, η προετοιμασία όλου αυτού του ολοκαίνουργιου εγχειρήματος εξελίσσεται σε δύσκολη υπόθεση. Και αυτό γιατί; Γιατί επειδή ούτε ο Μάρκος Σεφερλής, ούτε ,όμως, και οι Megaλικοί δεν θέλουν να ακολουθήσουν την γνωστή πρωινή τηλε-πεπατημένη, προχωρούν… ψάχνοντας για το πως ακριβώς θα μπορούσε να είναι αυτό το νέο πρωινό και για το πως ακριβώς φυσικά θα μπορούσε να ταιριάζει απόλυτα στον Μάρκο Σεφερλή και στο ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στυλ που κουβαλά. Και ψάξε, ψάξε όχι ακόμα δεν το έχουν βρει.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, λοιπόν, να μην υπάρχει σαφής εικόνα για το πως ακριβώς θα είναι η εκπομπή, αν εξαιρέσει κανείς τις βασικές στύλες που θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν, μιας και είπαμε μιλάμε για πρωινάδικο και πρωινάδικο χωρίς μαγειρική, άστρα, ομορφιά κ.τ.λ, κ.τ.λ δεν μπορεί να υπάρξει.

Επίσης Megaλος προβληματισμός υπάρχει και σε ότι έχει να κάνει με το πάνελ της εκπομπής. Βλέπετε, μέχρι τώρα οι μόνες σίγουρες παρουσίες είναι αυτές της Ελενας Τζαβαλιά και του Στέλιου Κρητικού, ενώ εξακολουθούν ν΄ αναζητούν οπωσδήποτε και μία εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία, μετά το “όχι” της Αλέκας Καμηλά, αλλά και όχι μόνο…

Οι Megaλικοί προβληματίζονται μήπως στο πάνελ του Μάρκου πρέπει να υπάρξει τελικά και τέταρτο πρόσωπο και αυτό το πρόσωπο να είναι δημοσιογράφος, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν και μία δημοσιογραφική προσέγγιση σε όσα θέματα παρουσιάζονται καθημερινά, όπως επίσης να υπάρχει και μία δημοσιογραφική ασφάλεια στην εκπομπή, σε περίπτωση που προκύψει κάτι έκτακτο. Με άλλα λόγια να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει δυο λόγια, γιατί καλό το χιούμορ και η σάτιρα, αλλά αυτά μόνο δεν αρκούν όταν έχουμε να κάνουμε με ένα μαγκαζίνο.

Γιατί η αλήθεια είναι πως πρωινό, καθημερινό δεν μπορεί να μην έχει δημοσιογραφικά αντανακλαστικά κι ας είναι ψυχαγωγική εκπομπή. Δεν μπορεί ένα ολόκληρο κανάλι σε κάτι έκτακτο να… ξεγυμνωθεί στα μάτια των τηλεθεατών του γιατί δεν θα έχει κανέναν που να μπορεί εκείνη την ώρα να χειριστεί έστω και στο ελάχιστο το οτιδήποτε μπορεί να προκύψει. Και αυτό το έκτακτο μπορεί να έχει να κάνει με μία σημαντική ανακάλυψη όπως είναι η Αμφίπολη ή με μία απώλεια καλλιτέχνη, για να μην σου μιλήσω και για τις φορές εκείνες που η εκπομπή θα πρέπει να πλασάρει ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων.

Γι΄αυτό σου λέω το fresh πρωινό έχει αυτή την στιγμή φέρει πολλούς fresh πονοκεφάλους στους ιθύνοντες του καναλιού, οι οποίοι άμεσα θα πρέπει να προχωρήσουν στην τακτοποίηση όλων αυτών των εκρεμμοτήτων.

Επίσης, εκρεμμότητα για την εκπομπή είναι και το ποιος θα αναλάβει την στήλη της μαγειρικής μετά την αποχώρηση του Ακη Πετρετζίκη και την άρνηση του Γιάννη Αποστολάκη να φύγει από τον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες το ποιο πιθανό είναι ο τηλε-μάγειρας να βρεθεί και να αποφασιστεί την επόμενη εβδομάδα.

Κατά τα άλλα στην εκπομπή παραμένουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος και θα ετοιμάζει κάποια πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά θέματα, ενώ θα είναι κι εκείνος που θα μας ανοίγει το παράθυρο στον κόσμο του Ιnternet, η Βίκυ Παγιατάκη κλασική αξία στα άστρα, αλλά και η Τέτα Καμπουρέλη στα θέματα αισθητικής με ειδίκευση στο… νύχι! Φυσικά, πίσω από τις κάμερες και πάντα σε ετοιμότητα θα βρίσκεται και ο Χρήστος Νέζος.

Λίαν συντόμως θα σου έχω περισσότερα…


Read More

And More