Site icon TLIFE

Ο Μίκης Θεοδωράκης στη συναυλία του Στέφανου Κορκολή στο Ηρώδειο για την ΕΛΠΙΔΑ! [pics]

Mε μεγάλη επιτυχία έγινε χθες στο Ηρώδειο η συναυλία του Στέφανου Κορκολή.Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση πολιτισμού, τέχνης και ανθρωπιάς κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης! Ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής με τη μοναδική Μαρία Φαραντούρη και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη μας ταξίδεψαν, στα συγκλονιστικά μουσικά μονοπάτια του οικουμενικού μας μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Την εκδήλωση διοργάνωσει ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Kυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, και με τη συνεργασία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών.
Ο κόσμος αγκάλιασε τη συγκινητική πρωτοβουλία του Στέφανου Κορκολή που αφιέρωσε τη συναυλία στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ κατακλύζοντας το Ηρώδειο.
Το κοινό στο κατάμεστο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού δε σταμάτησε στιγμή να χειροκροτά και να συμμετέχει, στηρίζοντας έμπρακτα και τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.
Παρά τα προβλήματα υγείας ο μεγάλος μας συνθέτης παραβρέθηκε στο μεγάλο μουσικό και φιλανθρωπικό event και το TLIFE ήταν εκεί!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Πέτρος Χόντος
© 2024 tlife.gr