Site icon TLIFE

Ο μικρός Τζέι για το γκολ του μήνα!

Ο μεγαλύτερος οπαδός της Σέλτικ είναι ο Τζέι Μπίτι. Ο 11χρονος που πάσχει από σύνδρομο Ντάουν είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σκοτσέζικου ποδοσφαίρου. Σε αυτό συνέβαλε και η φιλία που ανέπτυξε με τον Έλληνα επιθετικό, Γιώργο Σαμαρά.

Η φιλία του “Σαμι” με τον Τζέι

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν πέρυσι με τους “Κέλτες” και κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο εντός αλλά και εκτός γηπέδων. Ο Γιώργος πήρε τον μικρό Τζέι στα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ συνέβαλε και στην παρουσία του στο πούλμαν της ομάδας όταν αυτό γύριζε από την πόλη της Γλασκόβης για τα επινίκια.

Ο Έλληνας αθλητής έγινε σημείο αναφοράς για τα ξένα μέσα για το ήθος του. Λίγους μήνες νωρίτερα απέσπασε μάλιστα μετον μικρό του φίλο ειδικό βραβείο.

Οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ΣΕΦ για την διάκρισή τους στα βραβεία του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου). Έχουν τιμηθεί επίσης και από την ισπανική εφημερίδα El MUndo Deportivo με το βραβείο ανθρωπισμού.


Ο Γιώργος έδειξε ακόμη μία φορά την αγάπη του στον μικρό ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία και σημειόνοντας στη λεζάντα ότι αποτελεί έμπνευση για εκείνον.

Το γκολ του μήνα

Ο μικρός Τζέι δίνει με τη δική του χαρά κίνητρο σε όλους. Η σκοτσέζικη Λίγκα αποφάσισε να τον τοποθετήσει στη λίστα των υποψηφίων για το γκολ του μήνα Ιανουαρίου. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις το τέρμα του μικρού ανάμεσα σε αυτά από πολλές κατηγορίες.

Το γκολ εκτελέστηκε στις 17 Ιανουαρίου. Η Χάμιλτον -ο μεγάλος ανταγωνιστής της Σελτικ- είχε αποφασίσει να καλέσει τον Τζέι και την οικογένειά του στο γήπεδο ενόψει της αναμέτρησης πρωταθλήματος με την Σέλτικ.

Σε αυτή τη τιμητική περιποίηση, που δέχονται εξαιρετικά σημαντικά πρόσωπα, ο μικρός είχε την ευκαιρία να πατήσει στο χορτάρι. Στήθηκε η μπάλα στο ύψος της περιοχής και του ζήτησαν να σουτάρει. Και γκολ!

Οι φίλαθλοι που ήταν στο Νιου Ντάγκλας Παρκ ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φυσικά ο 11χρονος χάρηκε απίστευτα και το πανηγύρισε έντονα!

© 2024 tlife.gr