O Mπερλουσκόνι απαντάει: “35 κοπέλες μέσα σε δύο μήνες; Είμαι 75 χρονών όχι 30!”

Ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να απαντήσει ευθέως –με δηλώσεις του στην εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα–, στο πόρισμα που δημοσιοποίησαν χθες βράδυ οι εισαγγελείς του Μιλάνου.
Σύμφωνα με τους δικαστικούς της ιταλικής συμπρωτεύουσας, ο “Καβαλιέρε” συνάντησε δεκατρείς φορές την μαροκινή Ρούμπι Καρίμα στην βίλα του Άρκορε, από τότε που η κοπέλα, ήταν δεκαέξι ετών. Στο πόρισμα, αναφέρεται επίσης, ότι “εκτός από την Ρούμπι, ο πρωθυπουργός είχε σεξουαλικές επαφές επί πληρωμή, με άλλες τριάντα δυο κοπέλες, όλες άνω των δεκαοκτώ ετών”.
Απαντώντας στις ερωτήσεις της Λα Ρεπούμπλικα, ο Ιταλός πρωθυπουργός ανέφερε: “δεν μπορεί να πιστέψω ότι γίνεται μια τόσο βάρβαρη χρήση της δικαιοσύνης, με τρόπο που απέχει εντυπωσιακά από την πραγματικότητα. Είμαι 75 ετών, κι έστω και αν είμαι λίγο άτακτος. . . 35 κοπέλες μέσα σε δυο μήνες, μου φαίνονται υπερβολή ακόμη και για έναν τριαντάρη”. Ο ιταλός πρωθυπουργός προσθέτει: “υπάρχει και ένα εμπόδιο. Είχα πάντα δίπλα μου την αρραβωνιαστικιά μου, την οποία, ευτυχώς, κατάφερα να κρατήσω μακριά από αυτή την λάσπη. Αν, όμως, ευθυνόμουν για αυτά που λένε, θα μου είχε βγάλει τα μάτια”.
Σε ότι αφορά τα εμβάσματα μέσω των οποίων ο λογιστής του μεγιστάνα πρωθυπουργού, φέρεται να στήριξε οικονομικά, δεκάδες κοπέλες, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξηγεί ότι “ο ίδιος είναι σαν την Καριτάς (την φιλανθρωπική οργάνωση της Καθολικής Εκκλησίας). Πληρώνει τον οδοντογιατρό, χειρουργικές επεμβάσεις, τα πανεπιστημιακά δίδακτρα σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Και είναι ευτυχισμένος που μπορεί να το κάνει”.
Ο ιταλός πρωθυπουργός, προσθέτει ότι “καμία από τις κοπέλες που εμπλέκονται στην έρευνα δεν δήλωσε ποτέ ότι έλαβε χρήματα για σεξουαλικές συνευρέσεις”, ενώ, σχετικά, πάντα, με τις καλλονές που λάβαιναν μέρος στα πάρτι της βίλας του Άρκορε, ο “Καβαλιέρε” επιμένει ότι “θέλει να τις υπερασπισθεί, διότι θα περάσουν όλη την υπόλοιπη ζωή τους, στιγματισμένες ως ιερόδουλες, μόνο και μόνο επειδή πήραν μέρος σε δείπνα του πρωθυπουργού, στα οποία ήταν παρόντες και έξι σερβιτόροι με τρεις μουσικούς”.

Read More

And More