Ο νέος έρωτας του Ολάντ “έστειλε” την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο από την Παρασκευή η σύντροφος του Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, μετά την αποκάλυψη για τον νέο έρωτα του Γάλλου Προέδρου.

Εκπρόσωπος της Βαλερί Τριερβελέρ επιβεβαίωσε σήμερα ότι η σύντροφος του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ έχει εισαχθεί από την Παρασκευή σε νοσοκομείο στο Παρίσι και ότι χρειάζεται ανάπαυση και πρόσθεσε ότι θα πάρει εξιτήριο αύριο Δευτέρα. Βρίσκεται στο νοσοκομείο από την Παρασκευή. Θα βγει αύριο, δήλωσε ο εκπρόσωπός της Πατρίς Μπιανκόν στο Ρόιτερς.

Η γαλλική εφημερίδα Λε Παριζιέν ανέφερε νωρίτερα σήμερα στον ιστότοπό της ότι η Τριερβελέρ εισήχθη στο νοσοκομείο μετά την αποκάλυψη μιας φημολογούμενης σχέσης μεταξύ του συντρόφου της και της ηθοποιού Ζουλί Γκαγέ.

Ερωτηθείς για το μέλλον της σχέσης της Τριερβελέρ με τον Γάλλο πρόεδρο, ο Μπιανκόν απάντησε: Χρειάζεται ανάπαυση. Μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει.

Επίσης λίγο νωρίτερα πηγή του περιβάλλοντος της συντρόφου του Γάλλου προέδρου, την οποία επικαλέστηκε το Γαλλικό Πρακτορείο, δήλωσε ότι η Τριερβελέρ εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή, μετά την αποκάλυψη για τη φερόμενη σχέση του 59χρονου Ολάντ με την 41χρονη Γκαγέ, για να ξεκουραστεί και να υποβληθεί σε ορισμένες εξετάσεις.

Η 48χρονη δημοσιογράφος και μητέρα τριών παιδιών θα βγει από το νοσοκομείο τη Δευτέρα, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More