Ο Νίκος Κοκλώνης απαντά στην Ελένη Δήμου μετά τις επίμαχες δηλώσεις για το J2US: «Με στεναχώρησες»

Στις δηλώσεις της Ελένης Δήμου, η οποία άφησε αιχμές για το J2US στη συνέντευξή της στο «Στούντιο 4» με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης.

Συγκεκριμένα, ο παραγωγός και παρουσιαστής απάντησε με ένα tweet στα λεγόμενα της τραγουδίστριας και πρώην παίκτριας του σόου. «Πάντα πίστευα πως είσαι καλλιτεχνάρα, “είσαι από αυτές που τους αξίζουν του παραμυθιού οι θησαυροί” -και δεν εννοούσα την αμοιβή.

Σ’ αγαπώ κι ας με στενοχώρησες. Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία, αυτό δεν επηρέασε τη λάμψη σου. Εγώ κρατώ τις όμορφες στιγμές μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

To tweet του Νίκου Κοκλώνη:

 

«Πήγα στο J2US για καθαρά οικονομικούς λόγους ούτε για την αναγνωρισιμότητα, ούτε για να ξαναθυμηθούν την καριέρα μου. Είμαι ο τύπος που δε θέλω να καταπιέζομαι και να μη μιλάω. Σπάω αυγά. Αισθάνθηκα ότι… όχι ότι αδικήθηκα. Με παρέσυρε ο Μαρίνος είχε προσδοκίες και μου έλεγε ότι θα κερδίσουμε. Πείστηκα. Το φυσιολογικό ήταν να έρθουν τα πράγματα όπως ήρθαν. Ούτε ο Μαρίνος φαντάζομαι θέλει να γίνει τραγουδιστής αλλά ούτε και εγώ να κάνω νέα καριέρα.

Τα κορίτσια που κέρδισαν είναι μια χαρά απλά όταν είμαστε σε μια εκπομπή και έρχονται σε εσένα τρεις και σε βάφουν και σε μένα ένας, βλέπεις τη διαφορά. Σε ντύνουν, έχεις τα καλύτερα και εγώ δεν τα έχω, βλέπεις τη διαφορά. Λες, οκ παιδιά, δε τρέχει τίποτα… Εκεί μου βγήκε ένας θυμός με την έννοια του ότι το έβλεπα αλλά παρασύρθηκα από τον Μαρίνο που το ήθελε» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Δήμου στην ΕΡΤ. (Δες εδώ περισσότερα)

Read More

And More