Ο Νίκος Κοκλώνης βάζει τον Πάνο Βλάχο σε δοκιμασίες που δεν έχει ξαναζήσει - Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο

Ο Νίκος Κοκλώνης βάζει τον Πάνο Βλάχο σε δοκιμασίες που δεν έχει ξαναζήσει – Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο | tlife.gr

Ο Πάνος Βλάχος σε δοκιμασίες που δεν έχει ξαναζήσει τελικά τα δίνει όλα για το νέο challenge που ετοίμασε ο Νίκος Κοκλώνης!

Δυναμικά ξεκινά φέτος το Celebrity Travel στο Open TV, με μια ενότητα-έκπληξη που θα συζητηθεί.

Έχει ταξιδέψει διάσημους Έλληνες στα πιο εξωτικά ή περίεργα μέρη στον πλανήτη. Έκανε την πρώτη κοινή συνέντευξη ενός πολυσυζητημένου ζευγαριού: του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσσας Καλογρίδη. Στον Νίκο Κοκλώνη επέλεξαν να δώσουν και την πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά από περισσότερα από 10 χρόνια κοινής ζωής και δύο παιδιά η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στον Mr Travel για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο, ενώ στο ταξίδι του Celebrity Travel στην Κούβα βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί on camera η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας λίγο καιρό αφότου έγιναν ζευγάρι.

Συνεχίζοντας με αποκλειστικότητες, φέτος ο Νίκος Κοκλώνης ξεκινά με ένα πολύ δυνατό roaster καλεσμένων στην εκπομπή του, που φέτος βρίσκεται στο ολόφρεσκο Open TV και ξεκινά με μια προσθήκη που κάνει αίσθηση. Σε κάθε εκπομπή ο Mr Travel υποβάλλει τον καλεσμένο του σε μια σχετικά δύσκολη δοκιμασία, στο τέλος της οποίας η χαρά είναι διπλή: από τη μία είναι η ικανοποίηση του καλεσμένου πως ανταπεξήλθε στο challenge, από την άλλη έρχεται η χαρά της ουσιαστικής προσφοράς σε έναν καλό σκοπό.

Τι εννοούμε; Σκοπός είναι, μέσα από τη δοκιμασία που υποβάλλεται, ο celebrity-καλεσμένος να συγκεντρώσει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό αληθινών χρημάτων. Αυτό το ποσό ο καλεσμένος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει σε ποιον κοινωφελή σκοπό θα το προσφέρει, μέσα από το Celebrity Travel.

Έτσι, πέρα από τις συναρπαστικές εικόνες και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που ο καθένας από εμάς θα ήθελε να ζήσει, ο Νίκος Κοκλώνης δίνει και μια κοινωνική διάσταση στην εκπομπή του, ενισχύοντας μέσα από ένα διασκεδαστικό για τον καλεσμένο challenge έναν καλό σκοπό.

Για να δούμε, που θα επιλέξει να προσφέρει τα χρήματα που θα κερδίσει ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος που κάνει ποδαρικό στην εκπομπή του Νίκου;

Το πρώτο επεισόδιο του Celebrity Travel θα προβληθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 20.00 στο Open TV.

Προσδεθείτε, γιατί σύντομα απογειωνόνται!

Πάρε μια γεύση από όσα θα δούμε στην πρεμιέρα της εκπομπής:

READ more