Ο Ντόντα και η Denize Severo έκαναν baby shower λίγο πριν γίνουν γονείς!

Λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, τον μικρό τους πρίγκιπα, ο Ντόντα και η Denize Severo έκαναν ένα baby shower υπερπαραγωγή με λίγους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, λόγω κορονοϊού. Η ξανθιά καλλονή δημοσιογράφος και σύζυγος του πρώην άντρα της Αθηνάς Ωνάση έχει μπει πια στο μήνα της και είναι σε γλυκιά αναμονή για το baby boom.

Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση που έχει ήδη μια κόρη, την όμορφη Viviene θα αποκτήσει πολύ σύντομα και τον πρώτο γιο του και είναι στα καλύτερά του. Το ζευγάρι που πριν από 3 περίπου χρόνια παντρεύτηκε σε πύργο στην Πορτογαλία σε έναν γάμο υπερπαραγωγή, ανυπομονεί για την  έλευση του μωρού.

Πριν λίγες εβδομάδες, μάλιστα, χαρούμενη η μέλλουσα μανούλα, έκανε μια πολύ όμορφη φωτογράφηση και αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει μαζί με τον Ντόντα (Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο) στον γιο τους που θα είναι… «Alvaro Severo de Miranda»!

Και τώρα λίγο πριν τον ερχομό του μωρού έγινε και το baby shower. Συγκινημένη η μέλλουσα μανούλα ανέβασε φωτογραφίες στα social media και αποκάλυψε πως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού είχε λίγα μόνο άτομα στη γιορτούλα που στήθηκε σπίτι για τον γιο της.

Οι ευχές, ωστόσο, και τα λόγια αγάπης από όλους τους φίλους του ζευγαριού δεν είχαν τέλος!

Read More

And More