Ο Ο. Τζιόβας γνώρισε την Κ. Παπουτσάκη στους γονείς του!

Ο Ο. Τζιόβας γνώρισε την Κ. Παπουτσάκη στους γονείς του! | tlife.gr

Ενάμιση χρόνο μετρά η γνωριμία της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Ορέστη Τζιόβα κι οι δυο τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Στις 26 Ιανουαρίου, οι δυο τους ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη αεροπορικώς, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί η 32χρονη ηθοποιός, το »Έτερον ήμισυ».

Ο πατέρας του Ορέστη, τους υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία της συμπρωτεύουσας κι όλοι μαζί, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό »ΟΚ», κατευθύνθηκαν προς το πατρικό σπίτι του ηθοποιού. Παρόλα αυτά, αποφάσισαν να διαμείνουν σε ξενοδοχείο.

Στην πρεμιέρα της ταινίας, χαμογελούσαν άνετα στα φλας των φωτογράφων κι έδειχναν ευτυχισμένοι. Αμέσως μετά, το ζευγάρι παρευρέθηκε στο coctail party που ακολούθησε κι ύστερα η βραδιά τους συνεχίστηκε σε γνωστό μπαρ της πόλης, όπου γιόρτασαν και τα γενέθλια της Κατερίνας. Οι δυο τους αναχώρισαν για Αθήνα την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.

Τέλος, άνθρωπος που τους συνάντησε από κοντά στο μπαρ, είπε: »Προτίμησαν να καθίσουν στον πάνω όροφο, σε πριβέ χώρο, μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο. Διασκέδαζαν, χόρευαν, αντάλλασαν τρυφερές αγκαλιές και φιλιά, ενώ αποχώρησαν μετά τις 5 το πρωί.»

Διάβασε περισσότερα στο »ΟΚ» που κυκλοφορεί!

READ more