Ο Όμιλος ΟΤΕ δίνει χρώμα στο Γηροκομείο Αθηνών

Πιστός στο όραμα του για μία συμπεριληπτική κοινωνία, στην οποία όλοι αισθάνονται (και είναι) χρήσιμοι και αποδεκτοί, ο Όμιλος ΟΤΕ, επέλεξε να στηρίζει το έργο της FLOWER POWER, προσφέροντας απλόχερα χαρά στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στο Γηροκομείο Αθηνών. Σε εκείνους, που λόγω των ιδιαίτερων και δύσκολων συνθηκών, δεν μπορούν να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, για την προστασία της σωματικής τους υγείας. 

Οι κοινόχρηστοι χώροι του Γηροκομείου Αθηνών κοσμούνται, πλέον, με μπουκέτα από φρέσκα, όμορφα και οργανικά καλλιεργημένα λουλούδια και χρώματα.

Για το τελευταίο φροντίζει η FLOWER POWER, μία κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση, με ένα καταπράσινο κτήμα στην περιοχή του Μαραθώνα και με αντικείμενο την καλλιέργεια φυτών και λουλουδιών, χρησιμοποιώντας μόνο οργανικές μεθόδους καλλιέργειας. Εκτός από τον άνθρωπο, αγαπάει και φροντίζει και το περιβάλλον. Και δεν σταματάει εκεί. Μέσα από την ανθοκομία, ασχολία που φημίζεται για τη θεραπευτική της δράση σε σώμα και ψυχή, επιδιώκει την κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρία.

Σε μία δύσκολη εποχή, ο Όμιλος ΟΤΕ τοποθετεί σε πρώτη μοίρα τον άνθρωπο, βάζοντας όποιον έχει ανάγκη στο επίκεντρο. Τον φροντίζει, δίνοντας του αυτό που όλοι θέλουμε: την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Γιατί, μόνο έτσι μπορούμε να ανθίσουμε…