Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου αποκαλύπτει: «Σπάνια βλεπόμαστε με τον γιο μου»

Ο Γιάννης Βασάλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από τη γυμναστική, τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και την αδυναμία του στο Survivor γιο του, με τον οποίο μέχρι πρότινος περνούσαν μαζί πολύ χρόνο.

Βέβαια, έπειτα από το τηλεοπτικό βάπτισμα του πυρός, έχουν ανοίξει και άλλα μονοπάτια για τον Κωνσταντίνο πέρα από τη γυμναστική. «Πλέον δύσκολα συναντιόμαστε» λέει κι εξηγεί: «Παλιά ήμασταν όλη μέρα στο γυμναστήριο, δουλεύαμε μαζί. Εκείνος έχει πια την τηλεόραση και είναι δύσκολο η επαφή μας να είναι όπως στο παρελθόν. Η ζωή του Κωνσταντίνου έχει αλλάξει μετά το παιχνίδι… Ο χρόνος θα δείξει τι θα φέρει όλο αυτό». Η νέα πορεία του γιου του έχει αλλάξει και τα δεδομένα του πατέρα, αφού οι δυο τους εκτός των άλλων ήταν και συνεργάτες στο γυμναστήριο. «Κουράζομαι παραπάνω τώρα που ο Κωνσταντίνος βρίσκεται εκτός γυμναστηρίου. Έκανε καλά τη δουλειά του και είναι αγαπητός. Ως παγκόσμιος πρωταθλητής διαθέτει το know-how και έπρεπε να βρω κάποιον στη θέση του και ουσιαστικά να ξεκινήσω από την αρχή».

Η σχέση του γιου του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Είναι όμως ο ίδιος έτοιμος να γίνει παππούς; «Νομίζω ότι κάθε φάση της ζωής έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτού του είδους το συναίσθημα δεν το έχω ζήσει ακόμη, οπότε με σωστή διαχείριση είναι καλοδεχούμενο. Δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ. Στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων παππούς σημαίνει “δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου”. Εμένα δεν με ενοχλεί ο τίτλος του παππού, αλλά η φυσική κατάστασή του!» καταλήγει γελώντας.

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164