Ο πατριός της Κim Kardashian είναι πλέον μια σέξι κυρία! Δες όλες τις νέες φωτογραφίες!

Χαμός έχει γίνει από χθες από την δημοσίευση των φωτογραφιών του πατριού της Κim Kardashian Bruce Jenner ως μια σέξι σικ και γοητευτική κυρία!

Ο αθλητής Bruce Jenner, βιολογικός πατέρας δυο κοριτσιών και πατριός της Kim Kardashian, έκανε αλλαγή φύλου στα 65 του χρόνια και είναι πολύ πολύ… ευτυχισμένη!
/
Ο Bruce, που πλέον θέλει να τον φωνάζουμε Caitlyn, πόζαρε με τακούνια και ακριβές τουαλέτες για το εξώφυλλο του Vanity Fair, και το αποτέλεσμα της φωτογράφισης έχει φέρει αναστάτωση στα media και στα social media, φυσικά.


Η θεαματική εμφάνισή του προέκυψε ταυτόχρονα με την αναγγελία της είδησης ότι η Kim Kardashian είναι ξανά έγκυος αλλά δυστυχώς για εκείνη, οι φωτογραφίες του πατριού της ως γυναίκα επισκίασαν τα πάντα..

/
Οι κόρες του Bruce ανέβασαν στα social media με περηφάνεια τις φωτογραφίες του πατέρα τους που έγινε γυναίκα δείχνοντας ότι αποδέχονται την αλλαγή του.
/Εκείνος δημοσίευσε στη σελίδα που έφτιαξε πρόσφατα στο facebook ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους όσους στηρίζουν την αλλαγή του ενώ διαμαρτυρήθηκε για το fox news το οποίο όπως είπε συνεχίζει να κάνει προσβλητικές και αγενείς δημοσιεύεσεις!

The world is changing, thank you from the bottom of my heart for the acceptance. We are changing the world.

Posted by Caitlin Jenner on Monday, June 1, 2015




Read More

And More