Ο Πέτρος Κωστόπουλος παίρνει συνέντευξη από τον… εαυτό του!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανατρέπει για μια ακόμη φορά τα δεδομένα και δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη συμμετοχή του στα τηλεοπτικά δρώμενα στον… εαυτό του. Ο γνωστός εκδότης που απόψε ξεκινά την πρώτη εμφάνιση της εκπομπής “Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο” στον Alpha και θα έχει καλεσμένο τον Σάκη Ρουβά, μιλά για τον ρόλο του στην τηλεόραση

“Το κανάλι μού έλεγε ότι κάτι πρέπει να κάνω σε συνέντευξη. Αφού επέμεναν, αποφάσισα τελικά να το κάνω. Δε μου το ζήτησε και όλη η Ελλάδα, για να λέμε την αλήθεια, αλλά τελικά αποφάσισα ότι ο καλύτερος για να τη δώσω ήμουν εγώ, που και καλά με ξέρω και δεν μπορώ να μου κρυφτώ”, υπογραμμίζει στο περιοδικό “Nitro” του Νοεμβρίου.

Για τη συμμετοχή του στην τηλεόραση ο ίδιος λέει πως όποιος μπορεί να πάει στην τηλεόραση και να δοκιμάσει και δεν πηγαίνει, ή φοβάται ή είναι ψεύτης. “Ο κάθε παπάρας, σαν κι εμένα καλή ώρα, που γράφει κάθε μέρα άρθρα σε εφημερίδα και περιοδικό ή μιλάει στο ραδιόφωνο, όπου πιστεύει ότι αναδεικνύει το μείζον πολιτικό ζήτημα της χώρας, ότι αποκαθηλώνει την Βίσση, ότι έχει πρόταση για την επίλυση του οικονομικού προβλήματος και κριτικάρει το σύμπαν σαν να είναι ο πάπας της ηθικής και της γνώσης, δεν είναι ματαιόδοξος; Τι είναι; Κοινωνικός λειτουργός, όπως ακούω; Δεν έχει ανέβει πάνω σε ένα σκαμνάκι κι έχει βγάλει τον ντελάλη για να τον προσέξουν; Νούμερα είναι μόνο αυτοί που βγαίνουν στο γυαλί;”, διερωτάται.
Όσον αφορά το τι καινούριο έχει να παρουσιάσει στην τηλεόραση, ο Πέτρος Κωστόπουλος απαντά το εξής: “Κατά βάση τίποτα. Τι να πω που δεν ειπώθηκε στα πενήντα χρόνια τηλεόρασης; Απλώς ο κάθε άνθρωπος, όπως έχει το δικό του DNA, ένα και μοναδικό, έχει και το δικό του τρόπο να μιλάει σε όλους τους ανθρώπους. Κι εκεί παίζεις κορόνα γράμματα. Αν αρέσει ο τρόπος, πέτυχες. Αν δεν αρέσει, πήγαινε πάλι στο κλουβί σου”.

Read More

And More