Ο Πέτρος πάει… ΑΝΤ1 ;

Είναι ένας από τους καλλιτέχνες εκείνους που έχουν ταυτίσει το όνομά τους τα τελευταία χρόνια, με την εικόνα του Μεγάλου Καναλιού… Είναι ένας από τους καλλιτέχνες εκείνους που τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες του τις έζησε αναμφισβήτητα φιλοξενούμενος στο Mega… Είναι ένας από τους καλλιτέχνες εκείνους που παρόλα αυτά, όλα τα κανάλια τον…ποθούν τρελά, κάθε χρόνο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν…

Με άλλα λόγια; Είναι ένας καλλιτέχνης από εκείνους τους λίγους, τους ελάχιστους που γίνονται πραγματικά μήλον της έριδος για τα κανάλια, μιας και το όνομά του είναι συνώνυμο του ταλέντου, της επιτυχίας, του άφθονου γέλιου ! Ο λόγος ; Ο λόγος για τον χαρισματικό πραγματικά Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός ,λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού “TV Ζάπινγκ”, βρίσκεται αυτή την εποχή σε στενή, σε στενότατη πολιορκία από τους Αντεννικούς, προκειμένου μετά από πολλά χρόνια να την πάρει την μεγάλη απόφαση, να κλείσει πίσω του την πόρτα του Mega και ο Οκτώβρης να τον βρει σε νέες τηλε-γειτονιές και συγκεκριμένα στις γειτονιές του καναλιού του Αμαρουσίου.

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 λέει, έχουν στα χέρια τους και μελετούν για του χρόνου ένα σενάριο τηλεοπτικής σειράς, στην οποία ο ιδανικός για να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Κάπως έτσι ,λοιπόν, ξεκίνησε και το… στενό μαρκάρισμα !

Από την άλλη μεριά, ίσως και να σκέφτηκαν πως είναι ιδανικό και το τάιμινγκ για να τον πιέσουν, μιας και ως γνωστόν ο ηθοποιός έμεινε φέτος δυσαρεστημένος με το Mega και με τον τρόπο με τον οποίο το κανάλι αντιμετώπισε όλη την θρυλική παρέα του “50-50”.

Μην ξεχνάτε πως οι Megaλικοί έσπευσαν και φέτος να δεσμεύσουν τους ηθοποιούς της σειράς γιατί υποτίθεται πως θα έβγαινε στον αέρα ο επόμενος κύκλος επεισοδίων και τελικά; Τελικά τους άφησε για πάντα στην… αναμονή, μιας και λόγω κρίσης το νέο “50-50” δεν έκανε ποτέ πρεμιέρα και όλοι εγκλωβίστηκαν μέσα σε μία τηλεοπτική πρόταση που δεν έγινε ποτέ και για το χατίρι της οποίας ; Εκλεισαν άλλες τηλεοπτικές πόρτες !

Read More

And More