Ο Πέτρος πήρε τ ΄όπλο του και… κυνηγάει τον Γρηγόρη! Τι έχει συμβεί;

Ο Πέτρος πήρε τ΄όπλο του και άρχισε και να κυνηγάει από σήμερα το πρωί τον Γρηγόρη. Τι έχει συμβεί ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Ολα ξεκίνησαν από χθες το βράδυ…

Χθες ο Γρηγόρης φιλοξένησε στα “Καρντάσιανς” τον Στέλιο Ρόκκο και ανάμεσα στα άλλα, θέλησε να τον ρωτήσει και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΄κείνον και στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και στην Σάσα Σταμάτη, μόνο που αντι για το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, ο Γρηγόρης χρησιμοποίησε το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου, με τον οποίο η αλήθεια είναι πως ο Στέλιος Ρόκκος δεν είχε και δεν έχει καμία διαφορά.

Ε, μετά απ ΄αυτό ποιος είδε σήμερα τον Πέτρο και δεν τον φοβήθηκε, μιας και ήταν έξαλλος με τον Γρηγόρη :

“….Ο κύριος Αρναούτογλου είναι πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος. Είναι γνωστότατο ότι ο κύριος Ρόκκος έχει πλακωθεί με τον κύριο Λιάγκα και έχει ρίξει μπινελίκια στον κύριο Λιάγκα. Εγώ με τον Ρόκκο δεν έχω τίποτα, είμαστε μια χαρά. Ο Αρναούτογλου, αντί να ρωτήσει τι έγινε με τη Σταμάτη και τον Λιάγκα, λέει τι έχει γίνει με τον Κωστόπουλο».

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κωστόπουλος απευθύνθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι έγινε με τον Κωστόπουλο ρε Γρηγοράκη; Πες μου κι εμένα να καταλάβω! Πες μου αγοράκι μου! Θα σου φέρω μια πίτσα! Αλλά πιστεύω ότι έκανες λάθος. Δεν πειράζει. Αλλά είναι τρελό! Εγώ δεν πλακώθηκα με κανέναν…”

Read More

And More