Ο πρίγκιπας Harry φωτογραφίζει την εγκυμονούσα Meghan Markle και στέλνει το δικό του μήνυμα!

Μετά από 16 μέρες στον Ειρηνικό, η επίσημη περιοδεία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle έφτασε στο τέλος της. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ προσέλκυσαν πλήθη θαυμαστών κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού τους στην Αυστραλία, τα νησιά Φίτζι και Τόνγκα και τη Νέα Ζηλανδία. Οι δυο τους μετείχαν σε 76 εκδηλώσεις, με την Meghan να αλλάζει μερικές φορές μέχρι και τέσσερα φορέματα υψηλής ραπτικής την ημέρα.

Στην τελευταία τους βόλτας, μάλιστα, ο πρίγκιπας Harry φωτογράφησε την Meghan Markle μέσα στο δάσος της Rotorua, να κρατά τρυφερά την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Το εν λόγω στιγμιότυπο δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό στου παλατιού του Kensington στο Instagram, συνοδευόμενο από ένα ευχαριστήριο μήνυμα από τον Δούκα του Σάσεξ.

«Σε ευχαριστούμε Νέα Ζηλανδία για την πιο υπέροχη τελευταία εβδομάδα της περιοδείας μας. Ήταν ένα προνόμιο να συναντήσουμε τόσους πολλούς φιλικούς ανθρώπους. Αυστραλία, Φίτζι, Τόνγκα Νέα Ζηλανδία, ευχαριστούμε. Φεύγουμε γεμάτοι έμπνευση και υπενθυμίζοντας στον εαυτό μας πώς μπορεί να κάνει τη διαφορά ο καθένας μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Harry.

Read More

And More