O πρίγκιπας Harry θα παίξει στο Netflix την Πρωτομαγιά!

«Ο Τόμας το Τρενάκι (Thomas the Tank Engine) ήταν ένα εμψυχωτικό, οικείο πρόσωπο σε τόσες πολλές οικογένειες για πάνω από 75 χρόνια- διασκεδάζοντας εκπαιδεύοντας και εμπνέοντας τα παιδιά για σημαντικά ζητήματα μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και χαρακτήρες».

Το ξεχωριστό μήνυμα βιντεοσκόπησε ο πρίγκιπας Χάρι για να τιμήσει τη συμπλήρωση 75 χρόνων του «Thomas the Tank Engine», της ανθρωπόμορφης ατμομηχανής που πρωταγωνίστησε στη σειρά βιβλίων «The Railway Series» του αιδεσιμότατου Ουίλμπερτ Όντρι και του γιου του Κρίστοφερ που άρχισε να εκδίδεται το 1945. Τα βιβλία ενέπνευσαν τη δημοφιλή παιδική σειρά «Thomas & Friends» , που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 1984 στο ITV Network στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το πρώην μέλος των Beatles Ρίνγκο Σταρ ως αφηγητή.

Ο Δούκας του Σάσσεξ, ο οποίος φωτογραφήθηκε το 1987, την πρώτη μέρα που πήγε στον παιδικό σταθμό, να κρατά τσάντα με τον «Τόμας το Τρενάκι» μιλά στην εισαγωγή επερχόμενου επετειακού επεισοδίου της παιδικής σειράς με τίτλο «Thomas & Friends: The Royal Engine».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More