O πρίγκιπας William αψηφά το πρωτόκολλο και φωτογραφίζεται σαν ένας απλός άνθρωπος

Ο μεγαλύτερος γιος της Νταϊάνα Williams φαίνεται αποφασισμένος να ακολουθήσει την φωνή της καρδιάς του και όχι κάποιο απαρχαιωμένο πρωτόκολλο, όπως το προστάζει η βασιλική του γενιά. Έτσι, στις φωτογραφίες πορτρέτα που δημοσίευσε το πριγκιπικό γραφείο, ποζάρει με ένα πλό τζιν κρατώντας αγκαλιά την αγαπημένη του.

Η μία λοιπόν από τις δύο φωτογραφίες απεικονίζει το ζευγάρι ντυμένο casual και με την αγάπη διάχυτη να κρατάνε ο ένας τον άλλο αγκαλιά. Η άλλη φωτογραφία είναι πιο επίσημη και τους απεικονίζει να στέκονται σε έναν από τους χώρους του St. James Palace.

Τις φωτογραφίες τράβηκε ο Περουβιανός φωτογράφος Mario Testino τον περασμένο Νοέμβριο με αφορμή τους αρραβώνες του ζεύγους. Είναι ο αγαπημένος φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας και εκείνος που απαθανάτισε μερικές από τις πιο θρυλικές φωτογραφίες της μητέρας του Williams.

Ενδεικτικό της θέσης του νεαρού πρίγκιπα είναι πως μοιάζει να ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας του, η οποία επίσης επέλγε συνειδητά να κάνει πράγματα όπως τα επιθυμεί και όχι με βάση το πρωτόκολλο.
Μάλιστα και η ίδια στη φωτογραφία του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Κάρολο, το 1981 ήταν αντίστοιχα διαχυτική και αγκάλιαζε τον αγαπημένο της.

Ο φωτογράφος της οικογένεια Testino ανέφερε: “Το ζευγάρι φαινίταν στην πρώτη και πιο έντονη στιγμή ευτυχίας” όταν φωτογραφήθηκαν μπροστά του στις 25 Νοεμβρίου. Το ζεύγος ανακοίνωσε την ημερόμηνία του γάμου τους για τις 29 Απριλίου του 2011 στο Aβαείο του Westminster στο Λονδίνο

Read More

And More