Ο πρόεδρος της Γαλατασαράι και η Ελληνίδα σύζυγός του στη Σκιάθο!

Τα ελληνικά νησιά και μάλιστα τη Σκιάθο επέλεξαν και φέτος για τις διακοπές τους ο μεγιστάνας Ουνάλ Αϊσάλ και η Ελληνίδα σύζυγός του Φανή Γραμματικόγιαννη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, η Barbie, το πολυτελές γιοτ του Τούρκου επιχειρηματία έδεσε πριν από λίγες μέρες στο παλιό λιμάνι του νησιού. Το ζευγάρι έφτασε αργότερα με ιδιόκτητο λίαρ τζετ για να απολαύσει τις διακοπές του.


Η Σκιάθος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια το προσωπικό καταφύγιο του επιχειρηματία. Το εντυπωσιακό σκάφος που διαθέτει πολυτελείς ανέσεις είναι το ορμητήριο του ζευγαριού για τις εξορμήσεις τους στις παραλίες του νησιού αλλά και ένα μέρος που φιλοξενούν φίλους από όλον τον κόσμο.


Το μεγαλύτερο διάστημα όμως τους αρέσει να είναι οι δυο τους και να απολαμβάνουν τον έρωτά τους όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές. Τα βράδια απαρνιούνται τις γευστικές προτάσεις του προσωπικού τους σεφ και επισκέπτονται κάποιο ταβερνάκι για φρέσκο ψάρι.


Η γνωριμία της γοητευτικής Ελληνίδας με τον Τούρκο επιχειρηματία έγινε το καλοκαίρι του 2006 και θυμίζει παραμύθι, όπως έχεις διαβάσει παλιότερα στο TLIFE.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 στη Νέα Υόρκη και μόλις πέρσι γεννήθηκε η μονάκριβη κόρη τους Αλίν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real life, το ζευγάρι θα παραμείνει για μεγάλο διάστημα στη χώρα μας και μετά τη Σκιάθο, θα κάνει κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά.

Read More

And More